Sport

Gigi Corsicanu, despre inaugurarea noului stadion „Rapid”: „Mulți n-au apucat să-și cumpere bilete. Puteam fi 50.000!”. Ce s-a întâmplat, de fapt, la presupusa bătaie. Exclusiv

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre evenimentul de inaugurare al noului stadion din Giulești.
27.03.2022 | 15:00
Gigi Corsicanu despre inaugurarea noului stadion Rapid Multi nau apucat sasi cumpere bilete Puteam fi 50000 Ce sa intamplat de fapt la presupusa bataie Exclusiv
Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre evenimentul de inaugurare al noului stadion din Giulești
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, a avut loc inaugurarea noului stadion „Rapid”. La eveniment au fost invitate numeroase legende ale clubului alb-vișiniu.

Gigi Corsicanu, despre inaugurarea noului stadion „Rapid”

Gigi Corsicanu s-a declarat încântat de cum a decurs evenimentul de inaugurare a noului stadion din Giulești. Acesta este de părere că, în cazul în care arena ar fi avut o capacitate de 50.000 de locuri, ar fi fost ocupată în totalitate.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul lider de galerie susține că, în opinia sa, incidentul dintre suporteri, care a avut loc într-una dintre peluzele stadionului, nu a fost o bătaie.

„A ieșit foarte frumos. Se mai întâmplă la meciuri, dar nu cred că s-au luat la bătaie. Se poate întâmpla oriunde, suntem bărbați. Mai se întâmplă mici discuții de genul, dar noi suntem o familie. În galeria noastră nu există dușmănii și chestii de genul. Pot apărea mici discuții, dar astea trec imediat, pentru că suntem bărbați. Deci, nu cred că e ceva grav.

ADVERTISEMENT

M-au sunat mii de oameni. Dacă aveam capacitate de 50.000, 50.000 erau. Au fost foarte mulți care n-au apucat să-și cumpere bilete. S-au epuizat foarte repede și capacitatea nu permitea.

Cred că, dacă stadionul avea 50.000 de locuri, se umplea, fără probleme. Cei mai pătimași rapidști își vor face abonamente și n-o să mai fie nicio problemă. Cei care vin din țară, care nu pot veni meci de meci, își cumpără bilete”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean: „A fost un mic pogo!”

De cealaltă parte, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, spune că suporterii nu s-au bătut, ci au făcut „pogo”.

„A fost ceva extraordinar.Nu era loc și trebuia să eliberăm acolo. A fost foarte populată peluza. N-a fost nicio bătaie. Așa ne jucăm noi în peluză, așa ne împingem noi. Facem pogo, așa se numește. A fost un mic pogo, după care i-am oprit pe băieți, fiindcă riscam să ne lovim”, a spus Liviu Ungurean, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
  • „Pogo” este un dans asociat cu muzica punk rock, apărut în jurul anului 1976, în cadrul căruia dansatorii sar într-un mod dezordonat și se îmbrâncesc între ei.

Caracteristicile noului stadion „Rapid”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP
  • 39 milioane de euro a costat arena Rapidului
ADVERTISEMENT