Sport

Gigi Corsicanu, dezvăluiri despre colaborarea dintre Dan Șucu și Victor Angelescu: „Nu vrem să ne implicăm când vine vorba de aspectele financiare”. Exclusiv

Gigi Corsicanu a oferit detalii despre colaborarea dintre Dan Șucu și Victor Angelescu și e convins că cei doi vor reuși să aducă titlul în Giulești.
29.09.2022 | 11:00
Gigi Corsicanu dezvaluiri despre colaborarea dintre Dan Sucu si Victor Angelescu Nu vrem sa ne implicam cand vine vorba de aspectele financiare Exclusiv
Rapid are un buget de 4 milioane de euro în acest sezon din SuperLiga. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit o nouă victorie în Cupa României, iar Gigi Corsicanu a dezvăluit pentru FANATIK care e secretul din spatele seriei de invicibilitate a jucătorilor lui Adi Mutu.

Gigi Corsicanu e convins că Dan Șucu și Victor Angelescu vor duce Rapidul departe: „Colaborarea dintre finanțatori se vede prin rezultate”

Gigi Corsicanu i-a invitat la petrecerea de ziua sa de naștere pe Dan Șucu și Victor Angelescu, iar la eveniment au fost prezenți mai mulți foști jucători importanți ai Rapidului, printre care și președintele Daniel Niculae: „Au fost mai mulți oameni din cadrul clubului. A fost Daniel Niculae, Victor Angelescu. Adrian Mutu a venit și m-a felicitat, dar nu a rămas, pentru că nu se simțea foarte bine. Din actualul lot nu a mai fost nimeni în afară de Săpunaru pentru că aveau meci. Eu am o relație mai specială cu el. A fost Dani Coman, Maftei, Voicu, foștii jucători ai Rapidului”.

ADVERTISEMENT

Noul patron al Rapidului nu a putut însă onora invitația fostului lider al galeriei „giuleștene”, deoarece a avut un alt eveniment important: „Domnul Șucu m-a sunat de două-trei și s-a scuzat că nu poate veni pentru că era ziua soției și avea organizată o petrecere. Colaborarea dintre finanțatori se vede prin rezultatele echipei. Stăm foarte bine din toate punctele, management, tot”. 

Gigi Corsicanu a vorbit și despre prezența căpitanului Rapidului la petrecerea dintr-un club din București:„Săpunaru a stat la ziua mea doar până la 23:30 și a plecat cu un prieten de-al nostru din galerie, care a copilărit cu el la Eroilor acolo, și l-a dus cu mașina acasă. A stat, a făcut poze cu toți rapidiștii, a băut numai apă. Nu a consumat alcool”.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost primit în Giulești ca un adevărat idol, după scandalul în care a fost implicat la Târgu Jiu la meciul cu FC U Craiova 1948. Galeria Rapidului a afișat un banner uriaș pe toată peluza, pe care scria „Săpunaru, mândria noastră!”: „Normal că m-am bucurat pentru felul în care a fost primit Săpunaru pe Giulești la meciul cu Mioveni și chiar m-am implicat direct. El este unul dintre cei mai marcanți jucători din istoria clubului. Aici trebuie să ținem cont și de umanitate. Săpunaru aici chiar are circumstanțe pentru ce a făcut, care țin de o sensibilitate umană”.

Dan Șucu, simbioză perfectă cu Victor Angelescu: „Avem mare încredere în acest proiect”

Gigi Corsicanu e convins că Dan Șucu va face și transferuri pe bani la Rapid și va investi din ce în ce mai mult: „Nu vrem să ne implicăm când vine vorba de aspectele financiare. Noi suntem mulțumiți și nu vrem să punem presiune din punctul ăsta de vedere. Nu a plătit bani mulți pe jucători pentru că nu avea pe cine!

ADVERTISEMENT

L-a adus pe Dugandzic pe 400.000 de euro, care e un transfer foarte bun. L-a luat pe Luckasen și ne-a adus trei puncte. Îl respect foarte mult pe domnul Șucu și ne bucurăm că a venit la Rapid. Trebuie să avem răbdare și avem mare încredere în proiectul acestei echipe”.

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, a început fotbalul la Rapid, iar fostul lider al galeriei „alb-vișinii” e convins că „Briliantul” va rămâne rapidist pe viață: „Ne bucurăm foarte mult că Adi Mutu și-a dat băiatul la fotbal la Rapid. Când trăiești minim 6 luni la Rapid nu ai cum să nu te îndrăgostești de club și să nu rămâi cu sufletul vișiniu pe viață.

ADVERTISEMENT

Asta se va întâmpla și cu Mutu. Băiatul lui va fi cu 100% rapidist. Eu sunt convins că și Adi Mutu s-a atașat foarte mult, pentru că atmosfera e de așa natură. Patima, trăirile, pasiunea cu care se iubește și să încurajează echipa în Giulești”.

Gigi Corsicanu îl desființează pe Poștașu’: „Nu mi-a dat nimeni salariu cum i-a dat lui Nețoiu și Mititelu”

Poștașu’, celebrul suporter al lui FC U Craiova 1948, a contraatacat în ziarul lui Mititelu, după declarațiile lui Gigi Corsicanu din FANATIK despre incidentele de la meciul de la Târgu-Jiu.

Fostul lider al galeriei Rapidului i-a dat replica lui Poștașu„Nici nu vreau să răspund. Când spui Poștașu’ e de-ajuns! A lucrat în agricultură, undeva pe lângă Craiova și stau eu să vorbesc cu Poștașu’ care e plătit de oamenii ăia care bagă bani. Nu se compară Poștașu’ cu mine! 

Eu sunt demn, am personalitate, eu nu m-am aplecat în fața nimănui. Nu mi-a dat nimeni salariu cum i-a dat lui Nețoiu și Mititelu. Eu am demnitate, nu sunt în genunchi în fața la niciun patron. Îi respect, dar niciodată nu o să fiu eu masă de manevră ca el și ca ăia. Ce să vorbesc eu cu Poștașu’?!

Să îi întrebe pe oamenii mai vechi și care au recunoscut din galeria Craiovei: pe Barză, fostul lor lider, pe Gogoașă, pe George Ciucă. Tot orașul lor știe. Eu n-am treabă și nu am vorbit cu acest Poștașu’ de două ori în viața mea. A vrut și el să se bage în seamă, dar nu îi dau eu atenție. Poștașu’ e poștaș!”.

Gigi Corsicanu aștepta ca Adrian Mititelu să stingă conflictul de la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid: „Așa era normal să procedeze”

Gigi Corsicanu a avut un mesaj și pentru patronul lui FC U Craiova 1948: „Îmi pare rău că Adrian Mititelu a amplificat și a alimentat acest conflict, pentru că știe că Săpunaru a fost provocat. Așa era normal să procedeze. Nu îl comand eu sau îi dau indicații, dar așa cred că era bine.

El a avut foarte mult de suferit de-a lungul timpului din cauza unor nedreptăți care i s-au făcut și ar fi păcat să nu fie corect și să nu spună că Săpunaru a fost provocat acolo. Putea să spună: ‘Da, domne, ne pare rău!’”.

  • 3 titluri de campioană are în palmares Rapid București, ultimul în sezonul 2002-2003
ADVERTISEMENT