Sport

Gigi Corsicanu nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa lui Bogdan Lobonț! L-a distrus pe portarul Rapidului: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”

Se încing şi mai mult spiritele în Giuleşti. Gigi Corsicanu a răbufnit la adresa lui Bogdan Lobonţ şi a scris că nu mai avea ce să caute la Rapid după ce a jignit clubul în trecut.
08.05.2024 | 16:03
Gigi Corsicanu nu sa mai abtinut si a rabufnit la adresa lui Bogdan Lobont La distrus pe portarul Rapidului Nu avea ce sa mai caute in casa noastra
Gigi Corsicanu nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa lui Bogdan Lobonț! L-a distrus pe portarul Rapidului: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapidul a făcut colaps în acest play-off. De pe locul doi şi principala urmăritoare a FCSB-ului în lupta pentru titlu, giuleştenii au obţinut doar un punct în şapte etape de play-off şi au fost depăşiţi şi de Sepsi, fiind pe locul 6.

Gigi Corsicanu nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa lui Bogdan Lobonț!

Bogdan Lobonţ a fost contestat dur după ce a preluat interimatul de la Cristiano Bergodi. Antrenorul nu a reuşit să readucă echipa pe linia de plutire şi ultimele etape arată că banca Rapidului este, momentan, o pălărie prea mare pentru fostul portar.

ADVERTISEMENT

După mai multe critici primite de Lobonţ, clubul l-a apărat printr-un comunicat de presă, care nu i-a căzut deloc bine liderului de galerie, Gigi Corsicanu, cel care a avut un mesaj dur pe Facebook la adresa actualului antrenor:

“Fac apel tuturor rapidiştilor să dăm dovadă de înţelepciune şi să nu punem paie pe foc legat de comunicatul clubului în privinţa lui Lobonţ. Este o normalitate ca un club serios să îşi apere angajatul.

ADVERTISEMENT

Am văzut multe reacţii negative la acel comunicat, unele chiar vehemente. Vă spun sincer că cei care au redactat comunicatul nu prea ştiu istoria clubului Rapid şi nici măcar greşelile pe care le-a făcut Lobonţ faţă de noi în trecut.

“Nu avea ce să mai caute în casa noastră, pentru felul în care a ales să ne jignească în trecut”

În mod normal nu avea ce să mai caute în casa noastră, pentru felul în care a ales să ne jignească în trecut. Aici e vina unor angajaţi care ştiau foarte bine greşelile lui Lobonţ faţă de noi şi au acceptat să-l aduc în casa noastră pe Lobonţ (pistolarul).

ADVERTISEMENT

Patronii nu au de unde să ştie ce a fost în trecut şi, aşa cum am spus mai sus, au datoria să îşi apere angajatul. Datoria noastră este să fim alături de oamenii care investesc în clubul nostru, să-i susţinem şi în momentele grele, pentru că aşa este normal să procedeze un suporter adevărat, şi să aşteptăm ca domnul Şucu şi Victor Angelescu să găsească urgent o soluţie cât mai bună în privinţa băncii tehnice şi la nivel de conducere administrativă.

Avertismentul pe care l-am dat la meciul de la Cluj cred că a fost de bun augur şi sperăm ca la meciul de la Sf. Gheorghe să vedem o altă abordare a echipei faţă de culorile clubului şi faţă de noi, suporterii, care i-am împins întotdeauna de la spate spre victorii! Forza Rapid!”, este mesajul lui Gigi Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Rapid şi-a dinamitat orice şansă de calificare în cupele europene. Şefii giuleştenilor sunt în căutarea unui nou antrenor. Dan Şucu a anunţat negocierile cu Mircea Lucescu, dar publicaţia noastră a aflat că în cărţi se află şi Martin O’Neill.

ADVERTISEMENT