Sport

Gigi Corsicanu anunță ședință mare la Rapid. Mesaj pentru jucători: „Multe puncte câștigate mai mult de fani decât de echipă”. Exclusiv

Fostul lider al galeriei Rapidului îi bagă în ședință pe cei de la Rapid și le-a transmis jucătorilor lui Mihai Iosif să nu uite niciodată că joacă pentru Rapid.
19.11.2021 | 23:06
Gigi Corsicanu anunta sedinta mare la Rapid Mesaj pentru jucatori Multe puncte castigate mai mult de fani decat de echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid, „farmecul vieții”, apare din nou în Liga 1! Giuleștenii au fost la câteva minute distanță de o înfrângere incredibilă în fața celor de la Chindia Târgoviște, deși echipa lui Mihai Iosif a avut doi oameni în plus mai bine de o repriză.

Chindia Târgoviște – Rapid a fost prima partidă din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 în care o echipă are doi jucători eliminați. Cu toate acestea, alb-vișiniii nu au reușit să obțină decât un rezultat de egalitate în prelunigiri, scor 2-2, iar fostul lider al galeriei Rapidului a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că urmează o ședință.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu dezamăgit de atitudinea jucătorilor Rapidului: „Multe puncte sunt câștigate mai mult de fani”

FANATIK l-a contactat pe Gigi Corsicanu care a tras concluziile după încă un pas greșit al Rapidului, 2-2 pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, deși gazdele au avut doi jucători eliminați încă din minutul 45.

„Cred că ar fi fost cu totul altfel dacă galeria Rapidului ar fi fost pe stadion. Cu siguranță i-am fi trezit pe jucători. Multe puncte pe care le-a câștigat Rapidul sunt câștigate mai multe de fani decât de echipă.

ADVERTISEMENT

O să avem o întâlnire săptămâna viitoare cu conducerea și acolo o să luăm o decizie. Am făcut multe greșeli în centrul apărării, a fost o lipsă de atitudine. Se întâmplă lucruri foarte ciudate la ultimele patru-cinci meciuri și nu pot să îmi explic nici eu”.

Gigi Corsicanu, mesaj pentru jucătorii Rapidului: „Să nu uite unde joacă!”

Gigi Corsicanu anunță că suporterii Rapidului vor reveni pe stadion dacă de la 1 decembrie se va ridica interdicția și a explicat de ce galeria nu a fost prezentă la derby-ul cu Dinamo:

ADVERTISEMENT

„De când se joacă fără spectatori Rapidul nu prea mai are aceeași atitudine pe care au avut-o înainte. Noi ne dorim pe stadion la toate meciurile. Atunci am luat acea decizie să nu venim la meciul cu Dinamo pentru că a fost prea din scurt.

Mulți nu au avut posibilitatea să se vaccineze. Acum fiecare a știut ce are de făcut și toată lumea a avut timp să se vaccineze. Eu cred că o să fie altceva cu suporterii în tribună.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se pune problema să fie săpat antrenorul pentru că acolo e un grup unit. Eu văd și știu că avem jucători de valoare dar nu înțeleg din ce cauză abordăm meciurile în stilul acesta. Nu știu dacă se ia în calcul schimbarea antrenorului. E prea la cald să discutăm despre asta”.

Rapidistul consideră că Rapidul este capabilă să ajungă în playoff în acest sezon și e dezamăgit că a fost sacrificată Cupa României deși în campionat echipa nu a mai avut aceleași rezultate:

„Eu zic că aveam un culoar bun să ajungem pe un loc de playoff, mai ales că au fost și problemele cu meciul de Cupa României când au fost menajați mai mulți titulari și mă așteptam să câștigăm puncte, să acumulăm mai multe puncte, dar din păcate nu s-a întâmplat asta.

Nu cred că a contat că s-a jucat la Mioveni pentru că a fost și acolo un gazon bun. Nu văd cu ce ar fi ajutat să jucăm pe Național Arena.

Trebuie să se gândească și să nu uite că joacă la Rapid. Atunci când îmbracă tricoul Rapidului trebuie să aibă altă atitudine pentru că la Rapid e altceva și nu trebuie să uite niciodată asta”, a declarat Gigi Corsicanu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 4 e locul ocupat în acest moment de Rapid cu 27 de puncte, la doar o lungime distanță de podium
  • 2 jucători eliminați a avut Chindia Târgoviște timp de 48 de minute
ADVERTISEMENT