Stiri sportive

FABULOS! Ionuţ Luţu, antrenor la FC BARCELONA! Cum e posibil!

GIGI BECALI. Ionuţ Luţu îşi petrece în ultima perioadă timpul mai mult pe la Şcoala de Antrenori de la FRF. Motivul? După ce a terminat licenţa B, omul de încredere al lui Gigi Becali...
09.02.2015 | 13:17
FABULOS Ionut Lutu antrenor la FC BARCELONA Cum e posibil

GIGI BECALI. Ionuţ Luţu îşi petrece în ultima perioadă timpul mai mult pe la Şcoala de Antrenori de la FRF. Motivul? După ce a terminat licenţa B, omul de încredere al lui Gigi Becali urmează acum cursuri pergătitoare înainte de a da examenul pentru obţinerea licenţei A. FANATIK.RO a aflat că patronul Stelei este încîntat de decizia care a luat-o “Hagi-Luţu”, asigurându-l pe acesta de tot sprijinul său. Fostul jucător al Universităţii Craiova este coleg la şcoală cu Aliuţă, Sava, Mitu şi Ionuţ Voicu.

1371-316064-marius_sava_ionut_lutu_mare

Sursa foto, gsp

 

GIGI BECALI. Ionuţ Luţu a avut multă treabă în ultima perioadă. Pe lîngă dumurile constante, pe care la face de la Bucureşti la Poarta Albă, acolo unde îi duce în permanenţă pachete lui Gigi Becali, omul de încredere al finanţatorului Stelei a fost văzut din ce în ce mai des şi în sediul FRF. FANATIK.RO a aflat că fostul jucător al Universităţii Craiova este decis să obţină diploma de antrenor, deşi mulţi cunoscuţi de ai săi zîmbesc pe sub mustăţi atunci cînd au aflat de intenţia acestuia, În aceste condiţii, după ce a obţinut licenţa B, “Hagi-Luţu” intenţionează să obţină şi licenţa A. Surse din anturajul fostului fotbalist ne-au dezvăluit că, după ce a aflat ce are de gînd să facă omul său de încredere, Gigi Becali l-a anunţat de tot sprijinul pe fostul fotbalist sl Ştiinţei. “Luţule, dacă tu vrei să faci şcoala de antrenori, atunci eu te asigur de tot sprijinul meu. Îţi voi plăti tot ce ai tu nevoie. Dacă vrei să faci practică la FC  Barcelona, atunci te trimit şi acolo. Însă, pînă să ajungi la cursurile Licenţei PRO, ca să pleci să asişti la antrenamente în străinătate, poţi să faci practică la Steaua”, i-a spus Becali omului său de încredere.

gigi2_61c1ee8f5a

“Nu mă interesează ce spune lumea. Vreau să obţin diploma de antrenor”

GIGI BCALI. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Ionuţ Luţu a confirmat faptul că urmează cursuri pregătitoare obţinerii licenţei A. “Este adevărat. Am fost la cursuri la FRF. Am stat de la 8 pînă la ora 16:00. Eu am obţinut licenţa B , iar acum vreau să obţin şi licenţa A. Cu licenţa B pot să fiu antrenor secund la Liga II şi antrenor principal la Liga III. Cînd voi obţine şi licenţa A, atunci pot să fiu antrenor secund în Liga I şi antrenor principal la Liga II. După ce voi urma şi cursurile obţinerii licenţei PRO, atunci trebuie să fac practică la o echipă în străinătate. Nea Gigi mă suţine şi m-a înţeles. Nu mă interesează ce spune lumea despre mine, eu am lucrat pentru Gigi Becali să cîştig o pîine. Dacă voi obţine şi diploma de antrenor, atunci s-ar putea să mă vedeţi într-o zi la o echipă sau în cadrul unui club de fotbal . Măcar să scot eu fotbalişti tehnici aşa cum am fost eu, deoarece nu cred că se supără nimeni”, a încheiat Luţu.

lutu 2