Forţează Milan plecarea lui Donnarumma? Reina nu poate fi rezerva unui puşti

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 14:17
Forţează Milan plecarea lui Donnarumma? Reina nu poate fi rezerva unui puşti GALERIE FOTO

Puştiul minune dintre buturile lui AC Milan, Gigi Donnarumma, este din nou subiect de scandal în fotbalul italian. De această dată fără voia lui, pentru că după ce a vrut să plece vara trecută la PSG, Donnarumma şi-a văzut de treabă şi nu a mai făcut nici o problemă clubului.

Mai mult, familia Donnarumma este foarte mulţumită de faptul că fratele mai mare, Antonio, şi el portar, este acum rezerva lui Gigi pe San Siro şi are un salariu excelent. S-a respectat şi înţelegerea ca Antonio să apere în meciurile din Cupa Italiei şi din Europa League, deci totul ar fi OK.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Donnarumma, sacrificat din cauza Champions League?

Ceea ce reagită acum serios apele în familia Donnarumma este ciudata decizie a şefilor lui Milan de a semna un contract pe doi ani, cu drept de opţiune pentru un al treilea, cu experimentatul portar de la Napoli, spaniolul Pepe Reina, care va veni din viitorul sezon. Acest lucru ar însemna sigur că Antonio ar deveni a treia roată la căruţă, ceea ce familia Donnarumma nu e de acord, dar poate fi şi mult mai mult de atât.

E greu de crezut că un campion mondial şi european, cum e Reina, vine la Milan pentru a fi vicele unui puşti. Mai degrabă aducerea lui Reina pare un mesaj ferm pentru Gigi de a discuta cu agentul său, puternicul Mino Raiola, transferul la un club de top. De ce o asemenea cedare? Pentru că şefii lui Milan au anunţat clar: dacă echipa nu intră în Champions League va pleca un nume mare din lot, pentru a păstra echilibrul financiar. Şi cel mai mare nume pe care îl are Milan în lot e Donnaruma, care costă minim 80 de milioane de euro. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×