Life

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio se iubesc în secret pentru că modelul nu vrea să-l rănească pe fostul iubit, Zayn Malik

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio se iubesc în secret pentru că modelul nu vrea să-i rănească sentimenele fostului partener.
09.11.2022 | 10:22
Gigi Hadid si Leonardo DiCaprio se iubesc in secret pentru ca modelul nu vrea sal raneasca pe fostul iubit Zayn Malik
De ce se iubesc Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio în mare secret. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Gigi Hadid încearcă să îi protejeze sentimentele fostului său iubit și de aceea ține secretă relația cu Leonardo Dicaprio.

De ce se iubesc Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio în mare secret

Modelul nu vrea ca Zayn Malik, cel cu care a avut o relație în trecut, să fie supărat din cauza noii sale romanțe cu Leonardo DiCaprio, așa că este foarte discretă în ceea ce privește relația dintre ei.

ADVERTISEMENT

Conform unei surse, Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio se plac foarte mult și petrec din ce în ce mai multă vreme împreună, dar faimosul model nu vrea să fie lipsită de respect față de bărbatul cu care are și un copil, Zayn Malik.

Tocmai de aceea, Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio se feresc de gesturile de iubire în public, pentru a nu-i răni sentimentele fostului său iubit, de care s-a despărțit acum mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

“Gigi și Leo se văd și se plac foarte mult, dar Gigi a încercat să păstreze o relație discretă. Ei încearcă să păstreze lucrurile private și să nu arate prea mult PDA în timp ce sunt împreună.

Gigi încearcă să fie atentă la sentimentele lui Zayn și nu vrea să fie lipsită de respect față de el cu noua ei relație. Ei încearcă să păstreze lucrurile private și să nu arate prea multe dovezi de afecțiune în timp ce sunt împreună”, a spus o sursă, conform Ok Magazine.

ADVERTISEMENT

Gigi Hadid și Zayn Malik fac tot ce pot pentru a avea o relație cordială

Aceeași sursă a mai dezvăluit și că Gigi Hadid și Zayn Malik fac tot ce pot pentru a avea o relație bună, astfel încât să își poată crește copilul pe care îl au împreună în liniște.

Ambii își doresc ce este mai bun unul pentru celălalt și să fie părinți buni pentru Khai, fetița pe care cei doi au au împreună.

ADVERTISEMENT

“Amândoi își doresc doar ce este mai bine pentru fiecare dintre ei.

Fac tot ce pot pentru a avea o relație cordială, pentru a fi cei mai buni părinți pe care îi pot fi și pentru a o crește pe Khai într-un mod sănătos”, a mai spus aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: