Life

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit, după ce cântărețul și-ar fi agresat soacra: „Trebuie să fie o chestiune privată”

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Cântărețul este acuzat că ar fi agresat-o pe mama partenerei sale de viață.
29.10.2021 | 15:32
Gigi Hadid si Zayn Malik sau despartit dupa ce cantaretul siar fi agresat soacra Trebuie sa fie o chestiune privata
ADVERTISEMENT

Gigi Hadid (26 de ani) și Zayn Malik (28 de ani) s-au despărțit, potrivit surselor din presa internațională. Artistul este acuzat că ar fi agresat-o fizic pe mama iubitei sale.

Ulterior, cântărețul vorbit despre acest subiect și a spus că astfel de informații nu ar trebui să ajungă publice. Cei doi au o fetiță de un an, Khai, așa că își doresc tot ce este mai bun pentru ea.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Gigi Hadid și Zayn Malik ajung să se despartă. În 2018, cei doi și-au spus adio după mai bine de doi ani de relație, dar s-au împăcat în ianuarie 2020.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit

Gigi Hadid și Zayn Malik au pus punct relației lor. Fostul component al trupei One Direction a fost acuzat că ar fi lovit-o pe soacra lui, Yolanda. Artistul a negat aceste acuzații prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Twitter.

ADVERTISEMENT

„Acum nu sunt împreună. Amândoi sunt părinți buni. Se ocupă împreună de copilul lor. Yolanda este, desigur, foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru publicația People.

Sursa respectivă a adăugat că Gigi se concentrează pe fiica ei și a lui Zayn și a cerut să-i fie respectată intimitatea.

ADVERTISEMENT

Joi, publicația TMZ a anunțat că mama lui Gigi Hadid, Yolanda, ar vrea să-l dea în judecată pe Zayn pentru că ar fi agresat-o.

Reacția lui Zayn Malik: „Îmi doresc să creez un loc sigur și privat în care fiica mea să se dezvolte”

Zayn Malik a reacționat și a recunoscut că, într-adevăr, a existat o problemă în familie, fără a da prea multe detalii. Cântărețul a spus că problemele din familie nu ar trebui să ajungă în presă.

ADVERTISEMENT

Interpretul este foarte discret atunci când vine vorba de viața privată și le-a explicat urmăritorilor de unde a pornit totul.

„Așa cum știți, sunt o persoană discretă și îmi doresc să creez un loc sigur și privat în care fiica mea să se dezvolte. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea.

Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă.

A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a scris Zayn Malik pe Twitter.

Cei doi s-au despărțit și în primăvara anului 2018, după mai bine de doi ani de relație. Anul trecut, în ianuarie, cei doi au fost surprinși împreună în New York, după care au confirmat împăcarea. În aprilie au anunțat că vor avea un copil.

ADVERTISEMENT