Fotbal intern

Gigi îl face praf pe Rotaru: “Să vină DNA! Nu este pe tarlaua ANRP”

STEAUA. Gigi Becali a lansat un atac dur asupra lui Mihai Rotaru după meciul pierdut de CS U Craiova în faţa celor de la Viitorul Constanţa şi ameninţă că va merge cu plângerile inclusiv la...
09.05.2017 | 00:05
Gigi il face praf pe Rotaru Sa vina DNA Nu este pe tarlaua ANRP
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a lansat un atac dur asupra lui Mihai Rotaru după meciul pierdut de CS U Craiova în faţa celor de la Viitorul Constanţa şi ameninţă că va merge cu plângerile inclusiv la DNA!

“Mâine demonstrăm cu probe că cei 4 jucători nu au mai fost niciodată pe banca de rezerve, ce au făcut ei au adus prejudicii. Abuz în serviciu, rea credintţă. Nu are nicio vină Viitorul. Am făcut hârtie la UEFA după ceea ce a făcut Craiova contra Viitorului. În loc să joace Briceag, ei au băgat un puşti de 17 ani. Când îţi faci ceva necurat, imposibil să nu fie o lege care să te pedepsească, în regulament. O să mergem şi la DNA, că s-a creat un prejudiciu. Repet, nu neapărat din cauză că pierdem campionatul, e de principiu, vă jur.

ADVERTISEMENT

I-am spus şi lui Meme, noi doar acuzăm nedreptatea şi minciuna. Combatem rea credinţa. Nu contează ce vom face noi diseară, ci ce s-a întâmplat aseară. Ori eşti corect, ori pleacă Rotarule! Du-te, tată, la ANRP. El nu este pe tarlaua ANRP aici.

Toate cele interne, europene posibile, apoi cele penale! Nu pot să acuz CFR-ul de nimic, omul a greşit. Meme mi-a zis că el este un băiat foarte corect. 

ADVERTISEMENT

Mâine veţi vedea plângerea noastră făcută la toate comisiile şi la DNA. După ce că v-au băgat abuziv în Divizia B, veniţi voi şi faceţi echipă, voi care nu sunteţi Universitatea Craiova şi vă bateţi joc, că sunteţi voi olteni. Uite, bă, că nu e chiar aşa! 

Nu mă mai tem de nimic, locul doi sau trei. Singurul lucru pe care trebuie să-l fac, am înţeles că Steaua are duşmani, este ca Steaua să ia campionatul după primele două-trei etape din play-off”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT