Fotbal intern

Gigi îl vrea pe Teixeira pe bani mai puţini! Ce contract îi oferă!

17.05.2018 | 18:47
Gigi îl vrea pe Teixeira pe bani mai puţini! Ce contract îi oferă!
Gigi Becali îl vrea pe Teixeira pe bani mai puţini!

Gigi îl vrea pe Teixeira pe bani mai puţini! Deşi a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai roş-albaştrilor din acest sezon, jucătorul portughez al celor de la FCSB nu este sigur că va mai continua şi din această vară la echipa lui Gigi Becali, chiar dacă teoretic există posibilitatea prelungirii contractului cu echipa latifundiarului din Pipera.

Patronul vicecampionilor a mărturisit că totuşi lui Teixeira intenţionează să îi prelungească contractul, dar că o să facă acest lucru doar dacă jucătorul portughez va accepta un salariu mai mic faţă de cât câştigă în acest moment. Fostul jucător al Astrei încasează la 37 de ani un salariu de 20.000 de euro pe lună. “Teixeira? Am vorbit cu Vasi. El îl vrea şi de la vară, dar trebuie să mai umblăm la contract. Vom mai discuta”, a spus Becali.

Gigi îl vrea pe Teixeira pe bani mai puţini!

FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali îi va oferi lui Teixeira un nou contract, dacă FCSB va câştiga campionatul, dar acesta va fi pe o durată de un an, iar salariul va fi de 15.000 de euro pe lună. Patronul vicecampionilor a afirmat că banii respectivi sunt suficienţi pentru un fotbalist care în octombrie va împlini 38 de ani, deoarece nepotul său Vasile Geambazi are o altă strategie, iar din sezonul următor doreşte să se meargă mai mult pe mâna tinerilor Dennis Man, Moruţan şi Florinel Coman.

Rămâne de văzut dacă jucătorul portughez va accepta noua înţelegere pe un salariu de 15.000 de euro pe lună deoarece, după partida de la Craiova, mijlocaşul roş-albaştrilor şi-a manifestat nemulţumirea pentru faptul că în ultima perioadă Nicolae Dică a început partidele cu el pe banca de rezerve. “A fost un meci de luptă , nu cred că a fost frumos, au fost multe faulturi. Suntem bucuroşi că am reuşti să câştigăm şi avem şanse la ultimul meci.

Ne-am pregătit foarte bine, chiar dacă CFR nu câştiga la Astra noi trebuia să o facem aici ca să avem şanse la titlu. Singurul fotbalist adevărat care stă pe bancă… Mă bucur că am câştigat, păcat că la Iaşi nu am făcut ce trebuia. Nu mai depindem de noi, acum trebuie să câştigăm cu Astra. Foarte importante pentru noi, aşa cum e fiecare jucător. Echipa a dat un randament foarte bun. Trebuie să avem încredere că vom face un rezultat bun. O să fi greu, cred, vedem. Am speranţe că CFR se va încurca în ultimul meci. Dacă patronul a spus e opinia lui, nu ştiu cum se gândesc, a spus Teixeira.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri