Carousel hot news

Gigi a ÎNNEBUNIT în arest: “Vă dau AFARĂ pe TOŢI!”

Gigi Becali a luat foc în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă. Finanţatorul "roş-albaştrilor" s-a enervat că a observat zilnic o liotă de avocaţi vorbind în numele său pe la...
18.12.2013 | 11:01
Gigi a ÎNNEBUNIT în arest:
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat foc în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă. Finanţatorul “roş-albaştrilor” s-a enervat că a observat zilnic o liotă de avocaţi vorbind în numele său pe la televiziuni şi a transmis familiei să ia legătura cu toţi aceştia şi să le ceară să nu mai discute nimic despre cazul său. “Nici unul n-a fost în stare să-l scoată din puşcărie, dar toţi îşi dau cu presupusul pe la televizor, făcîndu-şi reclamă pe spatele numelui lui Gigi. A înnebunit cînd a văzut-o pe Paula Iacob criticînd conducerea închisorii de la Poarta Albă. Ne-a zis: «Daţi-i afară pe toţi! Spuneţi-le să se potolească. Mai mult rău îmi fac». E supărat pe toţi, pe Paula Iacob, pe Pavel Abraham, pe Bogdan Vlad şi pe Bărbuceanu. Toţi au pălăvrăgit şi n-au făcut nimic”, a dezvăluit pentru FANATIK unul dintre apropiaţii lui Gigi.

Ultimul eveniment care l-a făcut pe Gigi să-şi piardă definitiv încrederea în avocaţi a fost cînd a realizat că, în ciuda tuturor promisiunilor avocaţilor, nu a primit dreptul de a pleca în ziua de Crăciun ca să fie alături de familie. Nu este prima dată cînd patronul Stelei a măturat pe jos cu avocaţii care au vorbit în numele său. Nu de puţine ori, la termenele de la tribunal, Gigi a dat de pămînt cu avocaţii cînd a considerat că aceştia nu pledau cum trebuie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri