Stiri sportive

CASANOVA Borcea loveşte iar. S-A DAT la Ghenea!

Statutul de mare crai al lui Cristi Borcea a adus în atenţia publicului o altă aventură de 24 de karate. Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo ar fi avut o relaţie amoroasă cu Valentina...
03.03.2014 | 00:25
CASANOVA Borcea loveste iar SA DAT la Ghenea

Statutul de mare crai al lui Cristi Borcea a adus în atenţia publicului o altă aventură de 24 de karate. Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo ar fi avut o relaţie amoroasă cu Valentina Pelinel, nimeni alta decît soţia politicianului Cristian Boureanu. Incredibil însă, legătura dintre cei doi Cristi era una puternică, chiar de prietenie. Boureanu, ştia toată protipendada Bucureştiului, părea un amic vechi alături de care familia Borcea obişnuia să petreacă momente plăcute, la aniversări, nunţi sau în vacanţe. Nu este însă tot. Cristi Borcea a poftit între timp şi la frumoasa Mădălina Ghenea!

Becali l-a avertizat: “Finule, vezi că dai de dracu!”

Presupusa relaţie a lui Borcea cu Pelinel a ajuns şi la urechile naşului Gigi Becali, iar omul de afaceri i-a atras imediat atenţia finului şi chiar i-a cerut poruncitor să se întoarcă la Alina Vidican, soţia lui. “Cristi, nu-ţi bate joc! Fata asta chiar te iubeşte! Ai un copil frumos, tot ce-ţi doreşti. Dă-o încolo de ispită, fă-ţi poftele cu ea şi întoarce-te la familia ta, că altfel dai de dracu!”, i-a transmis religiosul Becali. Cum a reacţionat Borcea? Nici măcar nu a plecat urechea la sfaturile naşului şi, conform wowbiz.ro, şi-a văzut în continuare de relaţia cu Pelinel, pe care a reuşit să o mascheze perfect pînă zilele trecute.

A cunoscut-o cu adevărat pe iahtul din Capri

Politicianul Cristian Boureanu era în relaţii excelente cu Cristi Borcea. Cei doi se ştiu de aproape 10 ani, iar prietenia lor era cunoscută în lumea oamenilor de afaceri. De altfel, familiile Borcea şi Boureanu obişnuiau să facă împreună multe dintre vacanţe! Aşa a ajuns Borcea să o şi cunoască mai bine pe Valentina Pelinel. Mulţi dintre apropiaţii lor povestesc că, aproape în fiecare vară, cele două cupluri îşi făceau vacanţele de lux împreună pe iahtul lui Borcea, în Insula Capri (Italia).

Altă ţintă de lux: Mădălina Ghenea!

Cristi Borcea, supranumit mai nou “Casanova din Pipera”, nu s-a mulţumit doar cu frumoasa Pelinel! Imediat după nunta cu Alina Vidican, omul de afaceri i-a dat tîrcoale şi superbei Mădălina Ghenea, fosta iubită a celebrului Gerard Butler. Apropiaţi ai dinamovistului au dezvăluit că actriţa l-a lăsat cu ochii în soare! Borcea s-a dovedit pasional şi chiar făcea drumuri lungi în SUA, la Paris sau la Milano pentru a o vedea pe scenă pe Ghenea la prezentări de modă şi pentru a se întîlni cu ea, în încercarea disperată de a o cuceri, anunţă ştirile mondene.

Boureanu recidivist: a păţit-o şi în 2004!

Cristian Boureanu nu ajunge pentru prima dată la divorţ. El s-a căsătorit cu Irina în 2000, femeie care i-a dăruit o fetiţă după un an de căsnicie. Mariajul s-a destrămat însă în 2004, după ce Boureanu, care era plecat în SUA, a aflat că soţia îl înşela cu naşul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, fostul ministru de finanţe! Cei doi au divorţat imediat, Irina căsătorindu-se în acelaşi an cu Vlădescu, în timp ce Cristian s-a afişat pentru prima oară cu Valentina Pelinel. Ce s-a întîmplat, de fapt: ministrul a profitat de plecarea finului său cu o bursă în SUA pentru a strînge relaţiile cu fina Irina. La doar o lună după întoarcerea lui Boureanu din America, Vlădescu şi Irina s-au mutat împreună la hotelul Hilton, abandonîndu-şi familiile.