Carousel hot news

Fără precedent! Gigi îşi ia banii înapoi de la mînăstiri!

Chiar dacă se află în închisoare de mai bine de un an, Gigi Becali continuă să facă acte de caritate. Patronul formaţiei din Ghencea a ajutat mai multe persoane aflate la ananghie, iar banii...
Autori: Daniel Vlad, Răzvan Scarlat | 23.08.2014 | 15:05
Fără precedent! Gigi îşi ia banii înapoi de la mînăstiri!

Chiar dacă se află în închisoare de mai bine de un an, Gigi Becali continuă să facă acte de caritate. Patronul formaţiei din Ghencea a ajutat mai multe persoane aflate la ananghie, iar banii oferiţi familiei fetei decapitate în Franţa este cel mai elocvent exemplu. Latifundiarul a decis să ia, însă, atitudine după ce la urechile sale au ajuns informaţii conform cărora ajutorul oferit anumitor persoane nu a fost valorificat cum ar fi trebuit.

Şi-au bătut joc de bani

În urmă cu mai multe luni, Gigi a donat aproximativ 20.000 de euro pentru renovarea unei mînăstiri din Moldova. Banii au ajuns la unul dintre stareţi, însă lăcaşul de cult se află, în continuare, în paragină. Unde a a juns “caşcavalul”, doar Dumnezeu ştie! În plus, sensibilizat la maximum de un reportaj la televizor, patronul Stelei s-a angajat să construiască o şcoală în Focşani. Banii au ajuns pe mîna celui care trebuia să se ocupe de treabă, însă instituţia de învăţămînt nu există, deşi anul şcolar începe peste cîteva zile. În fine, Gigi a hotărît să închidă robinetul cu bani în momentul în care a aflat că suma de 30.000 de euro pe care a donat-o unui cetăţean din Galaţi pentru a-şi cumpăra o casă a fost cheltuită pe băutură şi pe jocuri de noroc.

Supervizorul Luţu

Aflat la Poarta Albă, Gigi Becali a pus mîna pe telefon şi l-a însărcinat pe omul său de încredere, Ionuţ Luţu, să supervizeze modul în care sînt cheltuiţi banii. “S-a terminat cu pomana! De acum încolo vreau să te ocupi personal de fiecare act de caritate pe care îl fac. Lumea mă ia de prost şi apelează la bunătatea mea. Le dau bani, iar ei îşi bat joc de ei! Gata! Vreau să te duci personal şi să vezi dacă banii pe care îi dau sînt folosiţi în scopuri caritabile”, i-a transmis Gigi lui Luţu. Fostul fotbalist al Stelei s-a conformat şi i-a promis latifundiarului că fiecare ban pe care îl va dona va fi folosit în scopurile destinate iniţial.

A donat peste 500.000 €

Gigi Becali a fost condamnat în luna mai a anului trecut la trei ani de închisoare cu executare. Chiar dacă se află la suferinţă, patronul din Ghencea nu a rămas impasibil la problemele cu care se confruntă semenii săi. Conform surselor FANATIK.RO, latifundiarul a donat, pînă în prezent, aproximativ 500.000 de euro. Majoritatea banilor a fost folosită pentru construirea de case, biserici, şcoli sau, pur şi simplu, pentru ajutorarea oamenilor aflaţi în momente delicate.

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!