BOMBĂ! ARESTUL l-a făcut pe Gigi să cedeze: VINDE!

Daniel Vlad    Octavian Cojocaru   
în FCSB
22/11/2013, 23:59
BOMBĂ! ARESTUL l-a făcut pe Gigi să cedeze: VINDE!

Surpriză de proporţii! Din  spatele gratiilor de la închisoarea Poarta Albă, Gigi Becali a hotărît să renunţe la Palatul din Aleea Alexandru! Decizia patronului “roş-albaştrilor” este cea mai mare bombă din ultimele luni, pentru că transformase această locaţie într-un fel de simbol cu care se lăuda peste tot.

Palatul a fost achiziţionat în 2005 contra sumei de 7 milioane de euro, iar în timp a mai făcut investiţii de circa trei milioane de euro. Acolo au fost înscăunaţi antrenori (Hagi, Bergodi, Dorinel Munteanu, Lăcătuş, Stoichiţă), au fost prezentaţi jucători, au fost primiţi oaspeţi de seamă, în frunte cu Jose Mourinho etc.

“Vrea să se retragă din viaţa publică”

Gigi n-a spus niciodată că n-ar renunţa la Palat. De fapt, singurul lucru despre care a zis că nu nu concepe să-l vîndă este clubul Steaua. Patronul “roş-albaştrilor” este foarte marcat de starea de detenţie. Avocaţii care-l vizitează des au spus de mai multe ori că Gigi este marcat psihic, că a slăbit şi a albit. Din spatele gratiilor, Gigi şi-a mai încălcat o promisiune, aceea că nu le va primi niciodată în vizite pe mama şi pe soţia sa, dar deja cele două l-au vizitat, chiar la cererea lui. E încă un semn că nu mai suportă detenţia, mai ales că nu i-a fost aprobată nici o “permisie”, deşi a făcut multe cereri în acest sens, şi că se gîndeşte să facă orice ca să evite alte repercusiuni care i-ar mai putea afecta libertatea în viitor.

Preţul e de 10.000.000 de euro!

După ce a văzut în motivaţia judecătorilor că a fost încarcerat fiindcă “are gura mare” şi, probabil, la rugăminţile familiei, Gigi a cerut să se urgenteze operaţiunea de vînzare a Palatului. Singura problemă este preţul, pentru că Gigi vrea să-şi recupereze investiţia de peste 10 milioane de euro.

“Decizia e luată de mai bine de o lună, pentru că Gigi e hotărît să se retragă uşor-uşor din viaţa publică. Se lucrează în secret, nici măcar cei de la Steaua nu ştiu nimic. Nu ştiu cum aţi aflat voi”, ne-a confirmat un apropiat al lui Gigi Becali.

Închide ×