Stiri sportive

Gigi VINDE TOT! Decizia cu care şi-a surprins apropiaţii

Imaginile cu Gigi Becali în faţa Maybach-ului au stîrnit mereu zîmbetele publicului. Ajuns în spatele gratiilor, Gigi a luat o decizie şoc. El a hotărît să-şi vîndă maşina cu care îi...
15.09.2014 | 00:02
Gigi VINDE TOT Decizia cu care sia surprins apropiatii

Imaginile cu Gigi Becali în faţa Maybach-ului au stîrnit mereu zîmbetele publicului. Ajuns în spatele gratiilor, Gigi a luat o decizie şoc. El a hotărît să-şi vîndă maşina cu care îi plăcea să apară mereu în faţa camerelor de filmat. Nu este prima decizie surprinzătoare a lui Becali. Patronul Stelei a decis să-şi vîndă de curînd şi palatul din Aleea Alexandru!

Mai are Gigi Becali bani? La un an şi jumătate de cînd a păşit în închisoare, omul de afaceri începe să vîndă majoritatea bunurilor pe care le mai deţine. Patronul Stelei şi-a vîndut de curînd palatul din Aleea Alexandru lui Cosmin Olăroiu, pentru 5.000.000 de euro. Becali pare să aibă nevoie de bani, pentru că respectiva locaţie l-a costat în urmă cu 7 ani nu mai puţin de 7 milioane de euro!

Vrea să renunţe chiar şi la celebrul Maybach

FANATIK.RO a aflat că patronul Stelei se gîndeşte să mai facă rost de bani şi de pe urma altor bunuri. După ce a intrat în puşcărie, Ionuţ Luţu a fost cel care a primit cheile celebrului Maybach. Maşina a ajuns apoi la Vasile Geambazi, nepotul său. Acum, Gigi Becali doreşte să vîndă definitiv celebra limuzină, pe care a achiziţionat-o în anul 2007 pentru 650.000 de euro. “Gigi are mai multe maşini personale, iar în ultima lună chiar i-a cumpărat fiicei sale un Range Rover. Acum este hotărît să îşi vîndă limuzina, după ce şi-a făcut unele calcule financiare”, a spus pentru FANATIK.RO un apropiat al latifundiarului.

Şi-a reparat limuzina cu ranga

Gigi Becali a produs imaginea anului 2008, atunci cînd, după ce s-a ciocnit în trafic cu un alt autovehicul, a fost surprins de camerele TV cum încerca să îşi repare limuzina cu o rangă. “Gigi este un tip popular, aşa cum îl ştie toată lumea. Maybach-ul său tot pe mîna mecanicilor a ajuns. Îmi aduc aminte că l-au costat reparaţiile vreo 4.000 de euro”, ne-a spus o sursă din anturajul patronului din Ghencea.

becali_maybach_ranga-13962-copy

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!