Fotbal intern

Gigi Mulțescu a vorbit despre plecarea lui Straton la marea rivală: “Viața bate filmul”

23.09.2020 | 17:38
Gigi Multescu a vorbit despre plecarea lui Straton la marea rivala Viata bate filmul
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu, 68 de ani, fost antrenor în Ștefan cel Mare a reușit să-i facă pe dinamoviști să arate bine înainte de sfârșitul stagiunii trecute a campionatului României, însă chiar și așa nu a fost păstrat la echipă.

În cadrul unei emisiunii a postului de televiziune Digisport, tehnicianul a vorbit și despre modul total neașteptat în care actualul antrenor al lui Dinamo a hotărât să-l dea afară pe portarul Cătălin Straton.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a dus la echipa lui Gigi Becali și a evoluat destul de bine în primul joc în tricoul FCSB-ului. “El trebuia să continue la Dinamo, dar în cazul în care nu continua nu mă aşteptam să ajungă la FCSB. Dar iată, viaţa bate filmul!

”Îi mulțumesc pentru momentele grele în care a fost stâlpul echipei”

În primul rând vreau să-i mulţumesc (n.r. lui Cătălin Straton), nu pentru modul cum s-a pregătit, că asta este meseria lui, ci pentru poziţia de lider asumată în echipă, ci mai ales pentru momentele grele în care a fost stâlpul echipei.

ADVERTISEMENT

De ce s-a dus la FCSB? Pentru că era jucător liber … Ştiţi cum se spune, mai binele este duşmanul binelui”, a declarat Mulțescu în cadrul emisiunii Liga Digisport. S-a spus că portarul a fost concediat de Cosmin Contra pentru că l-a susținut public pe Gigi Mulțescu.

FCSB putea să-l folosească ca portar doar pe Răzvan Ducan. Astfel bucureștenii au decis să aducă un nou portar care să poată apăra poarta lor în meciul din Europa League contra cehilor de la Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Straton după transfer?

”Mă bucur că am șansa de a ajunge în curtea unui club cu o istorie atât de bogată. Sper să reușim să ne atingem toate obiectivele propuse în acest sezon”, a declarat Cătălin Straton după ce a semnat cu FCSB.

Straton a jucat primul meci pentru bucureșteni în partida de campionat cu FC Argeș câștigată de echipa lui Gigi Becali cu 3-0: “A fost un meci ca oricare altul. Le mulţumesc suporterilor stelişti şi liderului de galerie Gheorghe Mustaţă pentru mesajul puternic de susţinere.

ADVERTISEMENT

Am venit cu gândul de a face o treaba bună, alte lucruri nu depind de mine, ci de staff si domnul Gigi Becali. Cred că este cel mai bun grup din România”, a spus portarul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 2,25 este cota pentru “ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT