Mulţescu: “Am venit la Cluj ca să câştig, dar jucătorilor le-a fost frică!”

CFR CLUJ - ASTRA 1-1
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
08/04/2018, 23:20
Mulţescu: “Am venit la Cluj ca să câştig, dar jucătorilor le-a fost frică!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

CFR Cluj – Astra Giurgiu s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” – vezi detalii aici. Gigi Mulţescu a vorbit despre evoluţia elevilor săi din meciul cu echipa pregătită de Dan Petrescu. 

“Eu am venit la Cluj ca să câştig şi am demonstrat asta prin faptul că am avut 5 jucători de atac. Cred că jucătorilor le-a fost frică de joc, iar prima repriză nu am reuşit să contraatacăm, dar ne-am apărat corect. Nu au avut ocazii clare. Dacă mai aveam 2 jucători care să-l susţină pe Abang, atunci lucrurile stăteau diferit. La pauză le-am dat încredere, le-am zis să pună mingea jos şi să pasăm. Cred că se putea termina mai bine. Nu am avut prea multe ocazii, dar ne-a ieşit jocul defensiv.

“Eu am crezut până la final!”

Le-am dat încredere jucătorilor ca să nu le fie frică de joc, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Eu am crezut până la final, iar ultimele 20 de minute le-am dominat. Noi jucăm toate meciurile pentru victorie, dar este posibil să le dau şanse şi jucătorilor tineri ca să ne pregătim pentru viitor. 

Urko Vera nu are nimic grav şi o să fie sigur cu FCSB. Nu aţi văzut că am jucat cu vârf fals şi era să le dăm gol? Asta am inventat-o pe loc pentru că nu mă aşteptam să se accienteze şi Abang. Noi încercăm să scoatem cât mai mult din fiecare meci şi să ne perfecţionăm jocul, să arătăm din ce în ce mai bine. Echipa a reuşit să stea 90 de minute în picioare şi ăsta e un semn bun. 

Închide ×