Sport

Gigi Mulțescu avea soluția pentru o victorie cu Macedonia de Nord: „Ar fi fost trei rachete care explodau lângă adversari!”

Gigi Mulțescu a spus ce soluție ar fi avut pentru o victorie a României cu Macedonia de Nord.
09.09.2021 | 22:18
Gigi Multescu avea solutia pentru o victorie cu Macedonia de Nord Ar fi fost trei rachete care explodau langa adversari
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că „tricolorii” puteau să joace cu un trio ofensiv format din Deian Sorescu, Andrei Cordea și Dennis Man, care ar fi avut o viteză bună față de fundașii macedoneni.

Gigi Mulțescu a mai spus că l-ar fi lăsat pe Jovan Markovic pe banca de rezervă, urmând să îl introducă pe teren spre finalul disputei, ca element supriză pentru apărarea adversă.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu avea soluția pentru o victorie cu Macedonia de Nord

Gigi Mulțescu a vorbit despre meciul României cu Macedonia de Nord, scor 0-0 și a spus o soluție pe care selecționerul Mirel Rădoi o putea avea pentru a obține o victorie la Skopje:

„Mai țin legătura cu cei din club. Sunt niște semnale, niște muguri care pot să apară. După meciul cu Anglia, dacă avea cineva inspirația să-l vândă pe Sorescu, era bine. A jucat bine atunci ca fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

la meciul cu Macedonia, a fost și o greșeală de la început, că a fost folosit Markovic, jucător pe care eu l-am promovat la 15 ani, el nu e un jucător de rezistență.

Markovic e jucător pe atac pozițional, stă bine în picioare, dar cred că la meciul ăsta era mai bine să fie un trio cu Man, Sorescu și Cordea, trei rachete care explodau pe lângă fundașii adverși.

ADVERTISEMENT

Pe final, când erau mai obosiți, putea să intre la fel de bine Markovic și să se lupte cu fundașii lor”, a mai spus Gigi Mulțescu, la TV DigiSport.

„Va fi un derby echilibrat, Dinamo s-a întărit bine!”

Gigi Mulțescu a vorbit și despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo, pe care îl vede echilibrat, spunând că formația din „Ștefan cel Mare” s-a întărit bine cu venirile recente.

ADVERTISEMENT

Totuși, „câinii” au primit o veste proastă înainte de duelul cu FCSB, și anume că patru jucători s-au accidentat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Va fi un derby echilibrat, Dinamo s-a întărit bine, sunt jucători cu experiență și acum au fost 4-5 transferuri foarte bune. Sigur, era loc și de mai bine, dar sunt jucători care au mai trecut pe la Dinamo și vor să arate că încă sunt verzi”.

„Itu e o surpriză plăcută pentru mine. Dinamo a profitat de niște probleme ale CFR-ului, deci Dinamo s-a întărit foarte mult pe plan valoric, ca mentalitate”, a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT