Fotbal intern

Gigi Mulțescu, avertizat de o legendă de la Dinamo: ”Va fi schimbat”

13.04.2021 | 10:43
Gigi Multescu avertizat de o legenda de la Dinamo Va fi schimbat
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu își va încheia, cel mai probabil, cariera de antrenor odată cu încetarea actualului angajament pe care îl are cu Dinamo. Chiar antrenorul spunea atunci când a acceptat această nouă provocare că ar putea fi ultima din carieră.

Sleit de puteri, ”SMURD-ul” încasează lovitură după lovitură și pare că nu mai are energia necesară să-i readucă pe ”câini” în prim-planul fotbalului românesc. Fostul atacant al lui Dinamo, de la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, Claudiu Vaișcovici, este convins că eforturile lui Gigi Mulțescu de a salva echipa nu vor fi apreciate.

ADVERTISEMENT

Vaișcovici și-a argumentat opinia amintind de episoade similare în care și alte glorii ale ”câinilor” au fost instalați pe banca echipei, pe perioade scurte, doar în momente dificile.

Claudiu Vaișcovici: ”Îl forțează, dar nu va fi păstrat”

Deși a jucat doar patru sezoane în Ștefan cel Mare, Vaișcovici este unul dintre cei mai mari susținători ai lui Dinamo, implicit și a lui Gigi Mulțescu. Fostul internațional deplânge soarta actualului tehnician care, deși se apropie de 70 de ani, a acceptat să preia echipa în cel mai greu moment din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

”Oamenii tot îl forțează, dar dacă ar fi găsit un înlocuitor zilele astea, care era de acord să preia echipa, i-ar fi strâns mâna. E de apreciat pentru că a venit într-o perioada atât de dificilă. Dacă reușește să salveze echipa și va dori să mai rămână și din vară încolo cu siguranță nu va fi păstrat.

Vor aduce un alt antrenor în locul lui așa cum s-a întâmplat și anul trecut când a fost instalat Contra. Îmi aduc aminte că la fel pățea și Cornel Țălnar. Atunci când erau bani la Dinamo erau angajați antrenori cu nume, în momentul când respectivii dădeau greș se apela din nou la Țălnar”, a spus Vaișcovici, la Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii îl susțin pe Gigi Mulțescu, dar tot mai mulți îi cer să se retragă

Gigi Mulțescu a mărturisit după meciul cu Academica, pierdut de Dinamo cu 1-3, că se simte sleit de puteri, că ia în calcul varianta demisiei și că se pune la dispoziția clubului.

Fani au făcut scut în jurul seniorului lui Dinamo și și-au declarat susținerea față de acesta. În același timp, tot mai mulți foști jucători și antrenori ai echipei din Ștefan cel Mare îl sfătuiesc pe Mulțescu să acorde mai multă atenție sănătății.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 69 de ani, Gigi Mulțescu este la al cincilea mandat de antrenor pe banca lui Dinamo, alături de care a cucerit, ca jucător, trei titluri de campion și de două ori Cupa României.

ADVERTISEMENT