Mulţescu, decizie radicală înaintea meciului CFR – Astra

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
06/04/2018, 16:05
Mulţescu, decizie radicală înaintea meciului CFR  – Astra

Gigi Mulţescu a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil până la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an, în funcţie de modul în care decurg lucrurile la fosta campioana a României – vezi detalii

Gigi Mulţescu vrea să se asigure că toate lucrurile vor decurge aşa cum îşi doreşte el la echipă până la finalul sezonului şi că echipa se va clasa pe un loc cât mai sus în playoff-ul Ligii 1 Betano, iar FANATIK.RO a aflat ce decizie a luat antrenorul înaintea meciului cu CFR Cluj.

Giurgiuvenii vor petrece noaptea de Înviere în cantonament

Duminică, 8 aprilie, de la ora 20.45, Astra Giurgiu va juca pe terenul celor de la CFR Cluj, în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, iar Gigi Mulţescu şi-a anunţat jucătorii că vor intra în cantonament de vineri, cu două zile înaintea partidei de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Ceea ce înseamnă că giurgiuvenii vor petrece noaptea de Înviere la hotel şi nu alături de familiile lor. 

Astra Giurgiu se află pe poziţia a 5-a în clasamentul playoff-ului Ligii 1 Betano, după 2 etape jucate, cu 22 de puncte, la 13 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În cele două runde din playoff, giurgiuvenii au bifat două înfrângeri şi mai au de disputat o restanţă cu CSM Politehnica Iaşi.

Închide ×