Sport

Gigi Mulțescu i-a explicat lui Măldărășanu de ce i-a luat locul: „Era o anumită supărare”

03.09.2018 | 10:32
Gigi Multescu ia explicat lui Maldarasanu de ce ia luat locul Era o anumita suparare
ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu a fost demis duminică de către Astra Giurgiu, după ce sâmbătă giurgiuvenii reușiseră doar 0-0 cu Voluntari. Tânărul antrenor a fost înlocuit cu veteranul Gigi Mulțescu și acuză că nu i s-a oferit nicio explicație pentru această decizie, după ce în debutul acestui sezon formație nu cunoscuse gustul înfrângerii.

„Eu unul o accept, chiar dacă sunt surprins de ea. Nu am ce să-mi reproșez. Poate cei de acolo voiau să avem mai multe puncte după 7 etape, puteam să facem chestia asta, dar așa a fost să fie. Să nu uităm că Astra în acest moment e neînvinsă în clasament. Eram în grafic, dar probabil că ultimul egal cu Voluntari nu le-a picat bine. Da… Puteam face mai mult. Mi s-a propus să rămân secund, dar aș fi dat cu bâta-n baltă dacă acceptam. Nu am cum să accept așa ceva, să fim serioși. Îl respect mult pentru domnul Mulțescu, le mulțumesc și celor de la Astra că mi-au dat șansa să antrenez în prima ligă, dar chiar n-am cum să stau la un club doar să iau bani… Iubesc mult meseria asta, am pornit pe un drum, nu am cum să fiu secund. Accept această decizie, dar sunt surprins”, a fost reacția lui Marius Măldărășanu, după ce a fost demisde la fosta campioană a României.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu, explicații pentru Măldărășanu, după ce i-a luat locul

Cel care a încercat să explice cauzele pentru debarcarea fostului mijlocaș rapidest de la conducerea băncii tehnice a Astrei este chiar înlocuitorul lui, Gigi Mulțescu: „Am înțeles că problemele cu Măldărășanu au venit după rezultatele de egalitate cu echipe accesibile. Era o anumită supărare din cauza asta. Acum vor veni meciuri foarte grele. N-am fost tratat rău la Astra, nici în timpul mandatelor anterioare, nici după. Nu am semnat încă. Mâine (n.r. marți), dacă ne ajută Dumnezeu, semnăm”, a declarat Mulțescu la o emisiune televizată.

Mulțescu a numit și obiectivele pe care le are în acest al patrulea său mandat pe banca tehnică a Astrei: „Ca obiective avem play-off-ul, locurile 1-3 și eu am zis și Cupa. Așa am făcut și la Craiova, mi-am autopropus-o, vreau performanța asta. Nu-mi place mediocritatea”.

ADVERTISEMENT

Astra e pe 4 în Liga 1, cu 11 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în această ediție. Giurgiuvenii au acumulat însă nu mai puțin de 5 egaluri: 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu Poli Iași, 1-1 cu FC Botoșani, 1-1 cu Dunărea Călărași și 0-0 cu FC Voluntari. Etapa următoare, trupa celui poreclit „SMURD” va juca împotriva lui Dinamo.