Fotbal intern

Gigi Mulțescu iese la atac după Astra – CFR Cluj 1-2: ”Decizii de-astea am mai văzut prin anii ’70!”

| 06.10.2018 | 23:52
Gigi Mulțescu a ieșit la atac după meciul Astra - CFR Cluj 1-2, în care formația sa a avut un gol anulat

Antrenorul Gigi Mulțescu a ieșit la atac după meciul Astra – CFR Cluj 1-2, din etapa cu numărul 11 a Ligii 1 Betano, în care formația sa a avut un gol anulat. În minutul 2 partidei, Azdren Llullaku a câștigat un duel aerian cu Giedrius Arlauskis și a înscris, dar arbitrul Ovidiu Hațegan a anulat reușita pentru un presupus fault la portar.

”Este o dezamăgire foarte mare. Ne-a fost foarte greu să facem un 11 competitiv, ca să nu mai vorbesc de rezerve. Am avut gol valabil, dar decizii de-astea am mai văzut prin anii 70. Arăta centrul terenului, apoi făcea cu mâna invers, ca la balet”, a declarat la finalul întânirii tehnicianul Astrei.

Gigi Mulțescu își pune mîinile în cap într-un meci din Liga 1 Betano
Gigi Mulțescu își pune mîinile în cap într-un meci din Liga 1 Betano

Gigi Mulțescu iese la atac după Astra – CFR Cluj 1-2: ”Sunt interese prea mari”

”La mijlocul terenului am pierdut puțin jocul. Repriza a doua a fost a noastră și meritam să egalăm. Una peste alta, experiența lor s-a văzut. N-am nicio explicație pentru anularea golului lui Llullaku. Sunt interese prea mari acolo sus, acolo se împart bucatele. Noi am ajuns acolo, dar e greu să te menții. Păcat că Alibec a pierdut o săptămână de antrenamente, pentru că era într-o formă foarte bună”, a atacat Gigi Mulțescu după meciul Astra – CFR Cluj 1-2.

Azdren Llullaku a marcat în minutul 2, dar golul său a fost anulat de arbitrul Ovidiu Hațegan pe motiv de fault în atac. La finalul jocului, atacantul albanez a mărturisit că nici nu l-a atins pe portarul lituanian.

Astra – CFR Cluj s-a încheiat 1-2, iar ardelenii au urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 23 de puncte, la un punct în urma liderului FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!