Sport

Gigi Mulțescu, îndemn cu lacrimi în ochi pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea meciului decisiv cu U Cluj. ”Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră de fotbaliști!”

Fostul mare fotbalist și antrenor Gigi Mulțescu nu concepe ca echipa lui de suflet, Dinamo, să retrogradeze. ”Smurdul” a luat atitudine și le-a transmis un mesaj mobilizator.
27.05.2022 | 15:50
Gigi Multescu indemn cu lacrimi in ochi pentru fotbalistii lui Dinamo inaintea meciului decisiv cu U Cluj Jucati ca si cum ar fi ultima zi din viata voastra de fotbalisti
ADVERTISEMENT

Dinamo o va înfrunta pe Universitatea Cluj, duminică, în barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. Fostul antrenor al roș-albilor, Gigi Mulțescu, nu acceptă ideea că echipa lui de suflet ar putea retrograda.

Gigi Mulțescu: ”Nu vreau să văd Dinamo retrogradată”

Fostul mijlocaș și mai apoi antrenor, în cinci mandate, la Dinamo, Gigi Mulțescu, suferă să-și vadă echipa de suflet ajunsă în cel mai critic moment din istoria clubului. Meciul cu U Cluj, de duminică, ar putea fi ultimul pentru ”câini” în Casa Pariurilor Liga 1, cel puțin pentru un an.

ADVERTISEMENT

Cel poreclit ”Smurd” pentru tenacitatea cu care a reușit să resusciteze echipa din Ștefan cel Mare în momente dificile a mărturisit că nu și-a pierdut speranța că trupa lui Dusan Uhrin va reuși să întoarcă rezultatul din tur, când Dinamo a pierdut 0-2 la Cluj.

Mulțescu le reamintește jucătorilor că întreaga comunitate dinamovistă este alături de ei și le-a transmis un mesaj de îmbărbătare înainte partidei cu frații de la Universitatea.

ADVERTISEMENT

”E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate”, a spus Mulțescu pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Legenda dinamovistă deplânge situația în care a ajuns trupa din Ștefan cel Mare

Din cauza sănătății șubrede Gigi Mulțescu a demisionat din funcția de antrenor al lui Dinamo în primăvara anului trecut, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

De atunci lucrurile au mers din rău în mai rău pentru ”câini”, ajungând în fața celui mai dificil moment. Fostul tehnician nu se teme că echipa s-ar putea desființa în cazul retrogradării dar speră că jucătorii și staff-ul tehnic să nu o ducă pe Dinamo în această situație.

ADVERTISEMENT

”Dacă se va întâmpla, eu tot cred că această echipă nu va dispărea. Din ce văd, din ce citesc, acum că se va construi și noul stadion, eu zic că are puterea să revină. Dar cel mai bine ar fi să nu se ajungă acolo. 

Am emoții, normal. Echipa a pierdut la Cluj și nici nu a arătat că ar putea fi mai puternică. A avut ocazii, bare, dar nu a înscris și asta e o mare problemă, mai ales că a luat golul doi în superioritate numerică”, a mai spus Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT