Fotbal intern

Gigi Mulțescu își distruge un jucător după înfrângerea cu CFR: „Ne-am dat autogol”

Gigi Mulțescu își distruge un jucător după înfrângerea cu CFR: „Ne-am dat autogol”
Echipa lui Gigi Mulțescu, Astra Giurgiu, a pierdut meciul cu CFR Cluj

Astra Giurgiu a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în fața lui CFR Cluj, iar tehnicianul Gigi Mulțescu a tunat la sfârșitul partidei la adresa unuia dintre jucătorii săi.

Este vorba despre fundașul stânga Risto Radunovic, care a fost schimbat după numai 20 de minute din cauza prestației avute. „Am întâlnit o echipă puternică și fotbalistic și fizic. O echipă care face pressing și nu îți dă timp de gândire. În prima repriză ne-au surprins, dar în contextul în care lucrurile erau echilibrate, să îți dai autogol, a fost un șoc psihic. Nu te așteptai la o asemenea realizare, între ghilimele. În a doua repriză am avut câteva ocazii, am făcut câteva modificări, am mutat jocul mai sus”, a spus Gigi Mulțescu.

Gigi Mulțescu îl face praf pe Radunovic după ce a pierdut cu CFR

Gigi Mulțescu s-a arătat șocat de reacția pe care Radunovic a avut-o în momentul schimbării„El era supărat că de ce l-am schimbat așa de repede. Pai mai dăduse o pasă la adversar… Clar era depășit de joc. Eu i-am făcut un serviciu că l-am schimbat. Credeam că bagă capul în pământ, își cere scuze. Am crezut că până acum am văzut tot ce era de văzut. Dar mai urmează să mai văd.”

Mulțescu laudă prestația celor din Gruia: „Nu au un joc spectaculos, dar sunt pragmatici, sunt puternici. Joacă cu Viitorul în ultima etapă,  care poate să bată pe oricine. Au un joc elaborat, toată lumea știe cu mingea.”

Astra Giurgiu rămâne acum cu șanse teoretice la competițiile europene: „Noi trebuie să jucăm, chiar dacă avem sau nu șanse la Europa.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri