Fotbal intern

Gigi Mulțescu și-a prelungit contractul cu Dinamo! Anunțul oficial al “câinilor”

17.08.2020 | 16:40
Gigi Multescu sia prelungit contractul cu Dinamo Anuntul oficial al cainilor
Gigi Mulţescu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo (sursă foto: FB Dinamo)
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu a reușit să salveze Dinamo de la retrogradare, chiar dacă “roș-albii” au avut de câștigat de pe urma deciziei luată de Comitetul Executiv al FRF de a mări numărul de echipe din Casa Pariurilor Liga 1 de la 14 la 16 echipe.

UPDATE, 17 august, ora 16:41 / Gigi Mulţescu a semnat luni prelungirea contractului cu Dinamo. “Antrenorul principal Gheorghe Mulțescu (foto, alături de directorul sportiv Rufo Collado) a semnat astăzi, la sediul clubului, noul contract cu Dinamo București. Mult succes, Gheorghe Mulțescu!”, au anunţat oficialii clubului pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 16 august, ora 10:13. Deși erau șanse minime ca Gigi Mulțescu să continue cu noul patronat, spaniolii s-au răzgândit și au decis să îi prelungească înțelegerea tehnicianului. Astfel, Mulțescu și Țălnar vor continua la Dinamo, anunță clubul:

“Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului”, a precizat Rufo Collado, noul director sportiv.

ADVERTISEMENT


Știre inițială, 10 august

Antrenorul va continua cu Dinamo și în sezonul viitor, iar cei din conducerea tehnică au hotărât să îi prelungească înțelegerea, notează Prosport. Astfel, chiar dacă echipa va avea sau nu un nou patronat în perioada imediat următoare, Mulțescu își vede de treabă în continuare.

Contactat de FANATIK, Gigi Mulțescu a spus că va rămâne la Dinamo și că s-a înțeles cu cei din conducere, semnarea noii înțelegeri fiind o chestiune de zile. Mai mult, antrenorul spune că a pregătit și strategia pentru noul sezon care stă să înceapă:

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu își prelungește contractul cu Dinamo! Prima reacție a tehnicianului pentru Fanatik

“Îmi voi prelungi contractul cu Dinamo. Încă nu am semnat, dar este o chestiune de ore, de zile poate. Nu am nicio problemă. O să vedem ce va fi în continuare, ne-am apucat de treabă pentru noul sezon. 

Au plecat niște jucători și trebuie să ne mișcăm rapid pe piața transferurilor. Am discutat să întărim echipa, o să vedem. Nu vă pot spune mai multe acum, dar trebuie să ne pregătim bine pentru că începutul de sezon e aproape”, a spus Gigi Mulțescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărțit la finalul săptămânii trecute de șapte jucători: Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic.

“Câinii” vor să uite cât mai repede stagiunea precedentă în care echipa a fost măcinată de scandaluri. În finalul stagiunii, Dinamo a avut mari probleme din cauza COVID-19, nu mai puțin de 21 de jucători și membri din staff fiind infectați cu noul coronavirus.

Mulțescu, pentru al 12-lea sezon consecutiv antrenor în Casa Pariurilor Liga 1

În stagiunea trecută, Dinamo a avut patru antrenori. A început stagiunea cu Eugen Neagoe, apoi a fost adus Dusan Uhrin jr., care a rezistat până în luna martie. Adrian Mihalcea a fost antrenor în pandemie, iar în ultimele două meciuri disputate, Gigi Mulțescu a fost pe bancă.

Gigi Mulțescu va fi pentru al 12-lea sezon consecutiv antrenor în Casa Pariurilor Liga 1. Astfel, antrenorul lui Dinamo va continua seria începută în stagiunea 2009/2010, fiind tehnicianul cu cea mai lungă serie pe prima scenă.

 

ADVERTISEMENT