ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Mulțescu, la ultimul meci pe banca lui Dinamo?! ”Accept orice. Îmi fac meseria cât sunt aici”

Autor: Gabriela Gheorghe | 25.08.2020 | 00:07
Gigi Mulțescu, la ultimul meci pe banca lui Dinamo?! ”Accept orice. Îmi fac meseria cât sunt aici”
Gigi Mulțescu și-a reziliat contractul cu Dinamo! A încasat clauza de reziliere și se va hotărâ dacă rămâne în club. Exclusiv

Dinamo București și FC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1. Gigi Mulțescu (68 de ani) antrenorul lui Dinamo ar pleca de la echipa bucureșteană, pentru binele formației.

ADVERTISEMENT

”E un lucru foarte bun că am jucat pe Arena Națională. E una dintre cele mai bune hotărâri luate de noua conducere. Au început să se urnească lucrurile.

Eu zic că a fost un meci bun, o repriză dominată de noi, una de ei. Două echipe preocupate de jocul ofensiv. A fost unul dintre cele mai bune meciuri. În mod normal scorul trebuia să fie altul, vreo 5-4”, a spus Gigi Mulțescu la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Contra ar putea să fie antrenorul lui Dinamo

Pablo Cortacero, noul finanțator al ”câinilor” se află în discuții cu Cosmin Contra pentru ca fostul selecționer să o preia pe Dinamo. FANATIK a oferit în exclusivitate prima reacţie a fostului selecţioner, care a anunţat că discută cu oficialii lui Dinamo.

Chestionat despre posibila plecare a sa de la clubul din ”Ștefan cel Mare” Gigi Mulțescu a declarat: Era și ieri și alaltăieri aproape. Îmi spuneau unii jurnaliști că ei știu sigur. Ce să spun? Nu comentez, ce să comentez despre altcineva?

ADVERTISEMENT

Cât sunt aici încerc să îmi fac meseria și să scot ce e mai bun. Pentru Dinamo, dacă ei sunt patroni și asta vor, accept orice. Totul ca Dinamo să fie în regulă!”.

6 jucători sub 21 de ani a avut Dinamo astăzi

Gigi Mulțescu a fost întrebat și despre o posibilă venire a lui George Țucudean la echipă: ”Țucudean e un vis frumos pentru noi.

ADVERTISEMENT

Sper să fie sănătos în primul rând, nu am apucat să discut cu el. Eu l-am mai antrenat. Am așteptat și aștept în continuare transferuri. Au spus că atunci când vor putea face, o să facă. Asta e.

Antrenorul lui Dinamo București a folosit astăzi doar doi străini. Ultima dată când se întâmpla asta, echipa din București era antrenată de Florin Bratu. 6 jucători sub 21 de ani au evoluat pentru dinamoviști.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!