Fotbal intern

Gigi Mulțescu, primă de 5.000 de euro ca să o salveze pe Dinamo de la retrogradare! Toate cifrele contractului. Exclusiv

17.03.2021 | 22:47
Gigi Multescu prima de 5000 de euro ca sa o salveze pe Dinamo de la retrogradare Toate cifrele contractului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu este noul antrenor al lui Dinamo, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o în exclusivitate la câteva minute după fluierul de final al meciului cu FC Argeș. „SMURD”-ul a revenit pentru a 5-a oară pe banca roș-albilor, semnând pentru câteva luni și având primă pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare!

FANATIK a aflat că lui Mulțescu i-a fost mărit și salariul lunar pe care rula în cadrul clubului. De asemenea, în noul contract al tehnicianului sunt și câteva clauze foarte interesante pentru acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

Totuși, ceea ce nu și-a negociat Mulțescu este o clauză care să-l protejeze în cazul în care „amenințătorul” Pablo Cortacero revine la București și-i arde de schimbări de antrenori la fel cum s-a întâmplat în august 2020!

Gigi Mulțescu a semnat cu Dinamo până la finalul sezonului, inclusiv pentru eventualele meciuri de baraj! Va câștiga 5.000 de euro pe lună!

Gigi Mulțescu a fost îndepărtat fără scrupule de către administrația spaniolă care a preluat hățurile de la Ionuț Negoiță la începutul acestui sezon. Mulțescu reușise să revitalizeze „haita” pe final de sezon pandemic, a remizat cu Hermannstadt în prima etapă, după care i s-a pregătit covorul roșu lui Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

„Smurd” a rămas în cadrul clubului pe un salariu rușinos pentru un club care, uneori, nu-și respectă legendele. Mulțescu avea doar 500 de euro lunar, dar au fost situații în care nici măcar acești bani nu i-a încasat, în condițiile în care avea și probleme personale.

Odată cu revenirea lui Mulțescu ca antrenor principal la Dinamo, factorii de decizie de la Dinamo, cu semnătura lui Constantin Eftimescu, au umblat și la contractul tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, antrenorul de 69 de ani a semnat până la finalul sezonului, cu o leafă de 5.000 de euro lunar! Adică mărită de 10 ori. Este interesant că în contract este stipulată și luna iunie, ceea ce înseamnă că s-a luat în calcul inclusiv o eventuală prezență a lui Dinamo la meciurile de baraj. Iar dacă tot se va ajunge acolo, avem de-a face cu o clauză incredibilă pentru un brand atât de mare ca Dinamo: Mulțescu are primă de 5.000 de euro dacă o va salva pe Dinamo de la retrogradare! Adică un salariu-bonus după noile negocieri!

Există și o clauză de performanță pentru Gigi Mulțescu la Dinamo: 10.000 de euro dacă reușește să câștige Cupa României!

Mulțescu va lua bani nu doar dacă o va salva pe Dinamo de la retrogradare, ci și dacă va aduce un trofeu în vitrina clubului în această vară. Dinamo este calificată în semifinale, unde va juca tur-retur cu Astra lui Eugen Neagoe, antrenorul cu care „câinii” începeau sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de giurgiuveni și va câștiga ulterior și finala (în cealaltă semifinală se întâlnesc Craiova și Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Dinamo va avea și bilet de Europa, iar Gigi Mulțescu își va încasa prima de Cupă. Aceasta este una semnificativă pentru noul tehnician al lui Dinamo: 10.000 de euro!

  • 3 meciuri a condus Mulțescu pe Dinamo în 2020: 2-1 la Voluntari și 1-1 cu Viitorul în sezonul trecut, și 1-1 cu Hermannstadt în actualul campionat
  • 27 de puncte are Dinamo după 27 de etape, 4 peste Hermannstadt, fiind pe locul 14, primul peste linia retrogradării. De aici îi preia Mulțescu pe „câini”
ADVERTISEMENT