Fotbal intern

Gigi Mulțescu, prima reacție după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: ”Parcă a căzut cerul pe mine”. Exclusiv

16.07.2020 | 11:35
Gigi Multescu prima reactie dupa cazurile de Covid19 de la Dinamo Parca a cazut cerul pe mine Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Gigi Mulțescu, a oferit prima reacție după cazurile de Covid-19 descoperite la șase jucători înaintea meciului restant cu Chindia Târgoviște.

Șase jucători prezintă simptome de coronavirus, iar testele urmează a fi refăcute pentru a confirma cazurile din cauză că primele rezultate au ieșit neconcludente.

ADVERTISEMENT

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a confirmat informația și a anunțat că meciul cu Chindia Târgoviște va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Reacția lui Gigi Mulțescu după cazurile de coronavitrus de la Dinamo

Proaspăt numit în funccția de antrenor la Dinamo București, Gigi Mulțescu a oferit pentru FANATIK prima reacție după ce șasse jucători ai ”câinilor” au fost testați pozitiv iar întâlnirea de astăzi împotriva Chindiei a fost amânată.

ADVERTISEMENT

”Parcă a căzut cerul pe mine. Este un ghinion pe echipa asta ce nu pot să-mi închipui. Parcă toate relele din lume s-au adunat la Dinamo”, a declarat Gigi Mulțescu.

”Cei negativi au fost trimişi acasă. Deocamdată ni s-a recomandat să stăm în casă. Stau cu masca pe figură şi singur în maşină. Nu ştiu ce să mai fac, e o nenorocire”, a mai spus tehnicianul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost primul club din Casa Pariurilor Liga 1 la care s-a depistat un caz de coronavirus, după ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv. ”Câinii” au intrat in izolare, iar meciurile cu Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt a fost amânate.

Rezultatele modeste ale ”câinilor” de la reluarea play-out-ului au dus la demiterea antrenorului Adrian Mihalcea și înlocuirea lui cu Gheorghe Mulțescu.

ADVERTISEMENT

Ajuns pentru a patra oară pe banca tehnică a ”câinilor”, Mulțescu este cunoscut în lumea fotbalului sub porecla de ”SMURD”-ul pentru că a reușit salvarea mai multor formații de la retrogradare.

ADVERTISEMENT