Fotbal intern

Gigi Mulţescu recunoaşte după Astra – Craiova 0-3: “Putea să dea roşu la Alibec”

Autori: Ionut Neamţu, Mirela Apostol | 27.10.2018 | 00:03
Gigi Mulţescu recunoaşte după Astra - Craiova 0-3:
Gigi Mulţescu recunoaşte după Astra - Craiova 0-3. Antrenorul dă indicații

Gheorghe Mulţescu a vorbit la finalul înfrângerii din Astra – Craiova 0-3 din etapa 13 a Ligii 1 Betano şi recunoaşte că centralul Alexandru Tudor îl putea elimina pe Denis Alibec după faultul dur din primul minut al jocului.

Antrenorul echipei din Giurgiu spune şi că echipa sa merita o lovitură de pedeapsă în prima repriză, însă admite că Universitatea Craiova a fost echipa mai bună: “E şi o perioadă grea, cu adversari puternici. Suntem descoperiţi la mijlocul terenului. A trebuit să improvizez, să joc cu doi mijlocaşi defensivi şi unul din stoperi.

Gigi Mulţescu recunoaşte după Astra – Craiova 0-3

Fedele, Mateiu şi cu Cicâldeanu (n.r. Cicâldău) sunt jucători de valoare. Putea să dea şi roşu la faultul lui Alibec, am făcut şi greşeli de preluare, lucruri care nu ţin chiar de Liga 1. Am jucat exact ce le convenea lor. Aveam nevoie de jucători cu serviciu bun şi nu îmi venea să cred când vedeam ce goluri am putut să primim. A început greşit, nu a fost deloc nervos. El nu a ajuns la minge, a calculat greşit, nu avea de unde să fie nervos. E bine să nu nuanţăm. A greşit, putea să îi dea şi roşu, sunt de acord. În prima repriză meritam un penalty, diferenţă de forţă de joc. Alibec sigur că ne va lipsi foarte mult, poate gestiona multe mingi să rezolve probleme, e jucătorul nostru cel mai valoros”, a spus Gigi Mulţescu.

Şi Azdren Llullaku a discutat pe seama înfrângerii cu oltenii şi a tras un semnal de alarmă privind participarea în play-off: “Suntem toți vinovați, nu trebuia să pierdem. Ne-am pregătit bine, dar am început slab din primul minut. Am întâlnit o echipă mai bună decât noi și am pierdut. Am jucat slab, am fost fricoși, cu siguranță ăsta a fost cel mai slab meci.

Am făcut multe greșeli dar trebuie să mergem la Steaua să luăm punct sau puncte. Nu e gândim la o criză, a fost un meci foarte slab. Jucând așa nu prindem playoff-ul. Era important să nu pierdem în seara asta, dar ceva nu a mers bine. Vom juca iar cu o echipă bună și trebuie să avem mare grijă. Alibec e o piedere foarte mare”, a declarat Azdren Llullaku.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!