Fotbal intern

Gigi Mulţescu redebutează la Astra în meciul cu Dinamo: “Jucătorii sunt pregătiţi”

13.09.2018 | 15:41
Gigi Multescu redebuteaza la Astra in meciul cu Dinamo Jucatorii sunt pregatiti
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu redebutează la Astra în etapa a 8-a din Liga 1 Betano într-un meci cu FC Dinamo Bucureşti, disputat pe stadionul din Ştefan cel Mare. Tehnicianul a mai stat pe banca giurgiuvenilor şi în finalul stagiunii trecute, iar odată cu startul acestui sezon fusese numit Marius Măldărăşanu.

Deşi a fost neînvins în primele runde ale campionatului, Măldărăşanu a fost demis de la Astra Giurgiu şi înlocuit de Mulţescu. Acum, noul antrenor al “astralilor” a vorbit despre ce obiective are la club: ”Am avut patru zile cu două antrenamente, săptămâna trecută. Săptămâna asta am făcut antrenament în fiecare zi, numai că altă dinamică. Faţă de perioada trecută, mult mai bine. (n.r. întrebat dacă jucătorii sunt pregătiţi pentru meciul cu Dinamo) Acum da, sunt pregătiţi, au nevoie şi ei de o victorie pentru ca să poată să abordeze cu un moral mai bun celelalte meciuri, pentru că pentru noi începe un mini-play-off.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu redebutează la Astra în meciul cu Dinamo

Avem Dinamo, avem cu Craiova, cu Viitorul, CFR, dar sunt obişnuiţi, că şi data trecută primele trei meciuri am avut cu CFR, Craiova, Steaua. Nu reneg perioada de la Dinamo, dimpotrivă, o respect, acolo m-am lansat în fotbalul mare, acolo am făcut performanţă. Nu a trebuit să îl caut mult, era la club, aici. L-am găsit dornic să revină, la fiecare antrenament l-am văzut concentrat, dornic să revină acolo unde a fost. A muncit exemplar, i-a fost greu, l-am îmbărbătat şi am văzut că a crescut foarte mult”, a spus Gheorghe Mulţescu în timpul conferinţei de presă.

Gheorghe Mulţescu a mai antrenat la Samsunspor, Poli AEK, FC Vaslui, U Cluj, Dinamo, Ceahlăul Piatra Neamţ, Al Taawon, Sportul Studenţesc, Delta Tulcea, Petrolul Ploieşti, Astra Ploieşti, Gaz Metan Mediaş, Dinamo, El Ettifaq, FC Voluntari, Universitatea Craivoa şi Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Gigi Mulţescu redebutează la Astra. Tiago Ferreira şi Gigi Mulţescu în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Agroland Timişoara, în cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 23 aprilie 2018
Gigi Mulţescu redebutează la Astra. Tiago Ferreira şi Gigi Mulţescu în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Agroland Timişoara

Şi Alibec a prefaţat partida cu Dinamo şi a vorbit despre venirea noului antrenor la echipă: “Pentru mine e prima dată când lucrez cu domnul Mulţescu, sperăm să facem o treabă bună, ne-am pregătit bine şi formăm un grup frumos aici. Mi-am revenit cât de cât, vom vedea la meci. Şi eu sper să revin la forma la care eram aici şi să reuşim să facem un rezultat bun cu Dinamo. Va fi un meci foarte frumos, şi ei joacă ofensiv, aţi văzut că marchează multe goluri, sperăm să luăm noi cele trei puncte. Eu sper să marchez, nu ştie nimeni ce o să se întâmple. Sper să marchez şi să îmi revin”, a declarat Denis Alibec.

Gigi Mulţescu a revenit la Astra şi stă pe bancă în meciul cu Dinamo din etapa următoare. Partida FC Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu se va disputa vineri, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Denis Alibec îl atacă dur pe Gigi Becali: “Din cauza lor am pierdut campionatul, nu a mea”
  • Plamen Iliev nu vrea să mai rămână la Astra! Portarul refuză să îşi prelungească înţelegerea