Fotbal intern

Gigi Mulţescu s-a despărţit de Astra! Anunţul oficial! Cine îl va înlocui. Vine din play-out

27.05.2018 | 21:51
Gigi Multescu sa despartit de Astra Anuntul oficial Cine il va inlocui Vine din playout

Gigi Mulţescu s-a despărţit de Astra Giurgiu la finalul sezonului 2017-2018. Antrenorul a ajuns pe banca fostei campioane a României după plecarea lui Edward Iordănescu şi a semnat un contract valabil până în această vară.

UPDATE. Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoşani, este cel pe care şefii Astrei Giurgiu se gândesc să-l aducă, după rezilierea contractului lui Gigi Mulţescu.

Cu Enache pe bancă, FC Botoşani va termina sezonul pe locul doi din play-out. Enache este pe picior de plecare de la Botoşani după ce patronul echipei a ameninţat că suporterii îl vor alerga cu toporul prin stadion la prima înfrângere! Declarația acestuia nu i-a picat prea bine antrenorului, care va pleca cât de curând psosibil de la Botoșani și va semna cu Astra.


Antrenorul Gigi Mulţescu a anunţat că i s-a încheiat contractul cu Astra Giurgiu, dar că aşteaptă să discute cu oficialii fostei campioane pentru a decide dacă o să semneze o nouă înţelegere cu echipa din Liga 1 Betano.

Ce aşteptări are Gigi Mulţescu după ce s-a despărţit de Astra Giurgiu

”Nu mai sunt antrenorul Astrei, pentru că mi s-a încheiat contractul! Acum, aștept să discutăm. A fost deja o discuție, mi s-a spus că nu e patronul în țară și că trebuie să mai așteptăm. Am vorbit cu domnul Bucuru, care mi-a spus că nu are nimic concret pentru sezonul viitor, legat de buget și alte cheltuieli. Am vorbit și cu Dani Coman, care mi-a spus că trebuie să stea, la rându-i, de vorbă cu domnul Niculae luni, după care vom vedea ce se va decide. E clar că sunt probleme financiare la Astra, probleme care te pot împiedica să derulezi un proiect, cu tot ce ține de fondul de salarii, de deplasări și de viața unei echipe”, a spus Mulțescu la un post de televiziune.

La al treilea mandat la Astra Giurgiu

În vârstă de 66 de ani, Gheorghe Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012. El a mai pregătit în cariera dsa formaţiile Dinamo Bucureşti, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Vaslui, Kahramanmaraşspor, Universitatea Cluj, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Al Taawon, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaş, Ettifaq FC, FC Voluntari şi CS Universitatea Craiova.