Fotbal intern

Gigi Mulţescu s-a ţinut de glume după U Cluj – Astra 3-4. “Cei din familie să ştie că sunt bine”

31.10.2018 | 23:23
Gigi Multescu sa tinut de glume dupa U Cluj  Astra 34 Cei din familie sa stie ca sunt bine

Gigi Mulţescu, antrenorul echipei Astra Giurgiu, s-a ţinut de glume după ce giurgiuveii au câştigat pe terenul celor de la U Cluj, scor 4-3, în optimile de finală ale Cupei României. Acesta a dorit să le transmită membrilor familiei sale că este bine şi că a avut nevoie de ajut pentru a trece peste emoţiile din meciul jucat pe “Cluj Arena”.

Gigi Mulţescu susţine că s-a simţit ca într-un thriller la meciul U Cluj – Astra Giurgiu, dar s-a declarat fericit pentru faptul că echipa sa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Antrenorul fostei campioane susţine că nu a mai avut asemenea emoţii în cariera lui.

Gigi Mulţescu s-a ţinut de glume după U Cluj – Astra 3-4

Dacă se uită cineva din familie să ştie că sunt bine. În primul rând a trebuit să-mi dau eu mie primul ajutor, să rămân în viaţă, dar sunt bune încercările astea, pentru că îmi confirmă că am inimă bună. Cred că a fost un thriller, asta îmi vine în cap acum, pe care n-aş fi vrut să-l trăiesc. Dacă a fost cu sfârşit fericit, îmi convine deşi numai eu ştiu ce am trăit. N-am mai trăit aşa ceva. E o experienţă de viaţă şi o întâmplare fericită“, a spus Mulţescu la finalul partidei de pe Cluj Arena.

Gigi Mulţescu a vorbit şi despre momentul în care Laurenţiu Buş a înscris, dar Valentin Gheorghe a atins balonul, iar golul a fost anulat pentru poziţie de ofsaid. A vrut să fie erou şi să intre pe CNN. Acum cred că toate canalele de televiziune din lume îl dau“, a mai declarat Mulţescu.