Fotbal intern

Gigi Mulțescu, sătul de lipsa de eficiență din atac. Dinamo aduce un vârf sârb

23.03.2021 | 14:25
Gigi Multescu satul de lipsa de eficienta din atac Dinamo aduce un varf sarb
ADVERTISEMENT

Antrenorul Gigi Mulțescu a avut timp să analizeze situația lotului dinamovist și a ajuns la concluzia că are nevoie de întăriri în atac. Sârbul Nemanja Petrovic a susține probe de joc pentru alb-roșii.

După accidentarea slovacului Adam Nemec, atacul lui Dinamo nu a mai avut inspirație, iar echipa a marcat extrem de puțin. Nici Gueye nu a ajutat prea mult, mai ales după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fără prea mult soluții pe piața transferurilor, conducătorii „câinilor” i-au adus lui Gigi Mulțescu în probe un atacant sârb, care a jucat pentru ultima oară în liga a 4-a din Elveția. El va fi analizat de sfaff-ul tehnic, înainte de a se lua o decizie.

Gigi Mulțescu, sătul de lipsa de eficiență din atac. Sârbul Petrovic vine în probe

După ce Slavko Perovic a plecat din cauza problemelor cardiace, la Dinamo vine Petrovic. Este tot sârb, are 23 de ani și evoluează ca atacant, dar CV-ul său nu este unul care să impresioneze.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Mulțescu este dornic să încerce noi soluții, după ce Nemec s-a accidentat, Gueye a fost depistat cu cocaină, iar ceilalți oameni din atacul lui Dinamo nu au dat randament sau sunt prea neexperimentați.

Nemanja Petrovic va veni în probe și, dacă va reuși să impresioneze staff-ul lui Gigi Mulțescu, va rămâne în „Groapă”, anunță gsp.ro. Petrovic are o selecție la naționala U15 a sârbilor.

ADVERTISEMENT

Este născut în Elveția și a fost format de FC Zurich

Nemanja Petrovic s-a născut în Elveția și a fost format de centrul de copii și juniori al celor de la FC Zurich. A mai jucat și pentru Seefeld, BSC Old Boys, United Zurich și Linth, dar și pentru austriecii de la Altach.

La fel ca Giani Stere, care a fost adus la echipa a doua, iar apoi promovat la primul lot, și Petrovic se va antrena inițial cu Dinamo II, iar ulterior ar putea ajunge în calculele lui Gigi Mulțescu, dacă trece de testele de la formația satelit.

ADVERTISEMENT

„Petrovic este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui”, a spus Marius Nicolae pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT