Fotbal intern

Gigi Mulțescu se autopropune la Dinamo: „Dacă voi fi căutat, ne punem la discuții!”

29.06.2020 | 19:48
Gigi Multescu se autopropune la Dinamo Daca voi fi cautat ne punem la discutii
ADVERTISEMENT

Dinamo nu are un parcurs deloc bun în campionat, ajungând pe ultimul loc din clasament.

Venirea lui Adrian Mihalcea pare inoportună, tehnicianul „câinilor” pierzând toate meciurile de la debut până acum.

Gigi Mulțescu se autopropune la Dinamo și a declarat că dacă ar veni o ofertă, ar fi dispus să negocieze o posibilă venire pe banca tehnică a „alb-roșilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu se autopropune la Dinamo

Gigi Mulțescu a mărturisit că nu ar refuza o posibilă ofertă de la Dinamo, în cazul în care ar fi nevoie de el: Ce mai poate fi de comentat legat de situația actuală a lui Dinamo. Se bate mult apa în piuă.

Nu dau consultații prin presă… Ca să glumim puțin, că și dacii glumeau în fața morții… Este o situație foarte grea, dar nu sunt eu în măsură, din exterior, să vorbesc de jucători. Ei știu cel mai bine ce parametri au”.

ADVERTISEMENT

„Până nu sunt contactat, nu am ce să discut. Dinamo are antrenor și trebuie respectat. Dacă voi fi căutat de ei, ne punem la discuții și vedem, sunt multe aspecte de luat în calcul”, a mai spus Gigi Mulțescu pentru prosport.ro.

Între timp, Adrian Mihalcea are discursuri halucinante după înfrângeri

La finalul partidei dintre Dinamo și FC Voluntari, 0-1, Adrian Mihalcea a avut un discurs halucinant. În ciuda faptului că echipa sa apierdut și a terminat etapa pe ultimul loc, antrenorul a mărturisit că i-a felicitat pe jucători în vestiar:

ADVERTISEMENT

„Am jucat bine, e o diferență față de meciurile anterioare, dar a venit și eliminarea.

E păcat că Filip a luat al doilea galben, am vorbit și cu el la pauză, dar nu a reușit să se abțină, din păcate, asta este. Nu e o situație dezastruoasă, ci una grea, evident că ne dorim mai mult, dar am arătat atitudine azi și sunt mulțumit”.

„Astăzi i-am felicitat pe jucători pentru că au jucat bine, au muncit pentru a nu pierde.

Iau ce-i bun, adică atitudinea de la acest meci. Nu e o situație bună și trebuie să începem să facem puncte din nou.

ADVERTISEMENT

Nu sunt acte de indisciplină la echipe, pentru că s-ar fi aflat și aș fi luat măsuri. Cei care vorbesc acum… mai bine ar fi vorbit atunci.

E un an greu, știam de aceste probleme, noi avem nevoie de un declic, iar lucrurile vor intra într-un făgaș normal”, a mai spus Adrian Mihalcea după înfrângerea cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT