ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Mulțescu și-a primit restanțele salariale. Ce urmează pentru fostul antrenor al lui Dinamo

Autor: Cosmin Crăciun | 11.02.2021 | 13:09
Gigi Mulțescu și-a primit restanțele salariale. Ce urmează pentru fostul antrenor al lui Dinamo
Gigi Mulțescu și-a primit restanțele salariale. Ce urmează pentru fostul antrenor al lui Dinamo. Foto: FC Dinamo

Gigi Mulțescu a făcut parte din grupul oamenilor mințiți de spaniolul Pablo Cortacero, cel care a promis multe și a livrat mai nimic. Fanii-acționari din DDB au reușit, totuși, să îi achite restanțele salariale fostului antrenor.

ADVERTISEMENT

Acesta a venit la Dinamo în vara lui 2020, când a încercat să salveze clubul de amenințarea retrogradării și chiar a obținut o serie bună de rezultate, după plecarea lui Adrian Mihalcea.

Mulțescu a fost îndepărtat din rolul de antrenor principal odată cu aducerea lui Cosmin Contra, începând cu etapa a doua a Ligii 1, preluând imediat rolul de scouter la clubul alb-roșu.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu și-a primit restanțele salariale. Continuă la Dinamo în rolul de scouter

Nume greu pentru istoria clubului din Ștefan cel Mare și antrenor extrem de apreciat de fanii lui Dinamo, Gigi Mulțescu a avut parte de un tratament nu tocmai prietenos din partea conducătorilor spanioli care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță. Aceștia l-au îndepărtat din rolul de antrenor și l-au numit scouter, fără a-i achita salariile restante.

După mai bine de jumătate de an de la revenirea în „Groapă” ca antrenor, Mulțescu și-a primit o parte din banii pe care îi avea de încasat. Totul datorită demersurilor fanilor-acționari din DDB. aceștia l-au convins pe „SMURD” să continue la club, iar anunțul oficial a venit în această dimineață.

ADVERTISEMENT

„DDB A ACHITAT DATORIILE FAȚĂ DE GIGI MULȚESCU Am reparat astfel o altă nedreptate a săpașilor, care i-au oferit fostului antrenor numai promisiuni pentru ”săptămâna următoare”.

Să nu uităm că Gigi Mulțescu a acceptat să ajute Dinamo în cea mai grea perioadă de anul trecut, în plină pandemie, când ne zbăteam pentru rămânerea în Liga 1. Dumnealui va rămâne în club și a acceptat o reducere a contractului, pentru că știe că banii sunt strânși cu greu de către suporteri”, au anunțat suporterii pe pagina de Facebook a PCH.

ADVERTISEMENT

Și clubul a publicat un anunț oficial: „A renunțat la o parte din bani”

Clubul Dinamo a publicat tot pe rețeaua de socializare anunțul rămânerii lui Gigi Mulțescu. Alb-roșiii au anunțat că fostul antrenor a renunțat la o parte din bani și și-a prelungit contractul cu Dinamo. De asemenea, prin anunțul postat, „câinii” au ironizat antrenorii care au refuzat să vină la Dinamo în vara anului trecut.

„București, 11 februarie 2021. Gheorghe Mulțescu a renunțat la o parte din banii datorați de clubul nostru și a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo București, a anunțat acționarul “Doar Dinamo București” (DDB) printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Membru al departamentului de scouting din cadrul clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo București într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa și au fugit cât mai departe de stadionul din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta palmaresul.

Dincolo de cuvinte, Gheorghe Mulțescu face încă un sacrificiu pentru Dinamo și demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că este un om de cuvânt, un profesionist al fotbalului, un dinamovist incontestabil în istoria echipei noastre”, anunță Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu a comentat și el rămânerea la Dinamo și și-a exprimat aprecierea pentru eforturile fanilor de a stabiliza clubul din punct de vedere financiar.

„Sunt mulțumit că pot ajuta clubul meu și al tuturor suporterilor dinamoviști în cel mai dificil moment din istorie. Nu poți fi indiferent dacă iubești Dinamo, nu poți să stai departe de această situație în momentul în care vezi că fanii luptă în fiecare zi să salveze clubul!  Am încredere că DDB va readuce echilibrul la Dinamo pentru a putea depăși această cumpănă din viața noastră”, a spus Mulțescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!