Stiri sportive

Gigi Mulțescu și-a reziliat contractul cu Dinamo! Câți bani încasează tehnicianul. Prima reacție: “Las locul altui antrenor”. Exclusiv

26.08.2020 | 12:29
Gigi Multescu sia reziliat contractul cu Dinamo Cati bani incaseaza tehnicianul Prima reactie Las locul altui antrenor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu și-a reziliat contractul cu Dinamo. După prima etapă din noua stagiune, “câinii” își schimbă antrenorul. Cosmin Contra a venit la București și va prelua echipa, iar din informațiile FANATIK, Gigi Mulțescu a cerut un răgaz de 2-3 zile pentru a da un răspuns dacă va rămâne sau nu în cadrul clubului.


UPDATE, 26 august, ora 13:15. Noul proprietar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, i-a mulțumit pe pagina personală de Facebook lui Gigi Mulțescu: “Mulțumesc frumos pentru tot Mulțescu, vei continua în acest nou proiect…”, a fost mesajul lui Cortacero.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 26 august, ora 13:07. Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Gigi Mulțescu printr-un comunicat pe pagina de Facebook a clubului:

Mulțumim, Gheorghe Mulțescu!București, 26 august 2020. Dinamo București și Gheorghe Mulțescu au convenit astăzi, pe…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, August 26, 2020


FANATIK a aflat că spaniolii i-au achitat tehnicianului clauza de reziliere de 5000 de euro, cât un salariu pe o lună, după ce antrenorul a semnat un nou contract pe data de 17 august, cu doar 9 zile în urmă. Gigi Mulțescu a preluat echipa în luna iulie, într-un moment critic.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu a acordat o primă reacție pentru FANATIK după despărțirea de Dinamo: “Am semnat rezilierea. Mi s-a oferit un post în cadrul clubului. În două-trei zile o să mă hotărăsc și o să le dau răspunsul.

Gigi Mulțescu și-a reziliat contractul cu Dinamo: “Mereu am spus că voi lăsa locul altui antrenor dacă este spre binele clubului”

Înțelegerea era pe un an de zile, dar mereu am spus că voi lăsa locul altui antrenor dacă este spre binele lui Dinamo. Contra este deja în București și va veni cu un staff propriu”, a spus Gigi Mulțescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Cosmin Contra va semna în cursul zilei de miercuri un contract valabil 3 ani de zile și va veni cu un staff stufos alcătuit din 8-10 persoane. “Guriță” a ajuns miercuri la București și a plecat direct la stadionul Dinamo alături de Rufo Collado unde a avut loc un trial pentru echipa secundă a clubului. De acolo, Contra a plecat la hotelul Rin.

Mulțescu și-a prelungit contractul în urmă cu 9 zile!

Gigi Mulțescu și-a prelungit contractul cu Dinamo pe data de 17 august, înainte de debutul noului sezon, însă numele lui Contra ca posibil înlocuitor a fost anunțat de publicația noastră încă de când au preluat spaniolii clubul.

ADVERTISEMENT

Ion Marin a contestat vehement decizia conducerii de a-l schimba pe Gigi Mulțescu de la Dinamo: „E o rușine că Gigi o să fie schimbat. Noul antrenor o să aibă timp să îi cunoască pe jucători și o să vină și acei fotbaliști spanioli pentru că vine pauza competițională.

A fost lipsă de respect față de Gigi Mulțescu. Mai vorbesc cu el din când în când. El a acceptat orice pentru Dinamo, a acceptat și această umilință”, a spus cel poreclit “Săpăligă”.

Gigi Mulțescu nu va participa la antrenamentul de miecuri al echipei, care va fi condus, cel mai probabil de “secundul” său, Iulian Mihăescu. Dinamo joacă în etapa a doua la Târgoviște, împotriva Chindiei, luni, de la ora 21:00.

  • 5000 de euro va încasa Gigi Mulțescu pentru reziliere, salariul pe o lună
  • 10 oameni vor fi în staff-ul lui Cosmin Contra la Dinamo
ADVERTISEMENT