Fotbal intern

Gigi Mulțescu, supărat după Dinamo-Astra 1-2: „Nu mai băgați bățul prin gard!”

15.09.2018 | 00:29
Gigi Multescu suparat dupa DinamoAstra 12 Nu mai bagati batul prin gard

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Gigi Mulțescu, a comentat victoria obținută de giurgiuveni pe terenul lui Dinamo, scor 2-1. Mulțescu a lăudat prestația adversarilor și a explicat și alegerile tactice din această partidă.

„Sunt îngrijorat pentru că am vrut să închidem jocul și nu am reușit. Am băgat un mijocaș central defensiv, fiindcă sufeream la mingile înalte, dar tocmai acolo s-a întâmplat, unde am întărit mai tare. În prima repriză au avut mai multe ocazii ca noi, au fost la cârma jocului. Dar noi ne-am apărat bine, am avut un contraatac foarte bun și am reușit să înscriem. Era să pierdem două puncte, dar mă bucur că am câștigat”, a spus Gigi Mulțescu.

Despre introducerea lui Romario Moise, cel care a marcat al doilea gol, Mulțescu a spus: „Voiam să închidem mijlocul, unde Gomelt și Cooper făceau legea. Dar Moise a avut și acest gol, această realizare și mă bucur foarte mult”

Gigi Mulțescu, după Dinamo – Astra 1-2: „Nu i-am făcut nimic deosebit lui Alibec”

Gigi Mulțescu a comentat și reușita lui Denis Alibec„Nu i-am făcut nimic deosebit. Eu mă așteptam de la el că îl vedeam cum se antrenează. E numai meritul lui, eu doar mi-am făcut datoria. Mi-a ieșit foarte bine cu 4 jucători de viteză și cu pasa lui Begue pentru Alibec.”

Cât despre potențialul conflict cu Florin Bratu, Mulțescu a zis: „Ce revanșă să îmi iau? L-am și felicitat pentru Florin după ce a fost numit la Dinamo! Mi-ați și spus ce salariu am eu… Ar fi bine să fie ăla! Ce tot băgați bățul prin gard? Nu am avut nimic cu Florin, dimpotrivă. Este echipa care e lângă sufletul meu, dar că antrenez eu în alte părți asta e treaba mea! Și în lumea civilizată lumea ține cu Inter și antrenează la Milan și nu se întâmpla nimic!”