Sport

Gigi Mulțescu va continua la Dinamo! Ce post va ocupa fostul antrenor

03.09.2020 | 18:13
Gigi Multescu va continua la Dinamo Ce post va ocupa fostul antrenor
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu rămâne la Dinamo București. Antrenorul care a fost pe banca ”câinilor” la sfârșitul sezonului trecut va avea funcția de director tehnic al echipei din Ștefan cel Mare.

Fostul antrenor s-a văzut cu noua conducere a formației dinamoviste și a fost de acord să ocupe postul de director tehnic:

ADVERTISEMENT

“Da, rămân la Dinamo pe postul de director tehnic. Mă duc să văd jucători care ne interesează la alte cluburi sau de la noi, de la juniorii U15 la U19. Exact ceea ce pot să fac eu mai bine, să îmi pun priceperea în sprijinul clubului.

Dinamo nu a pierdut cu Mulțescu pe bancă

În ultimii doi ani nu am primit oferte deosebite, în afară de cea de la Dinamo. Aceasta a fost una de suflet. Am hotărât că e bine să rămân în fotbal şi să fac ceea ce îmi place”, a declarat Gigi Mulțescu, potrivit AntenaSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu a antrenat-o pe Dinamo până a sosit Cosmin Contra în România. La primul meci cu noul antrenor pe bancă, Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul din deplasare, la Ploiești, cu Chindia Târgoviște. Cu Mulțescu antrenor, 3 partide, Dinamo nu a fost învinsă, reușind o victorie și două egaluri.

Fostul tehnician al ”câinilor” a discutat despre primul meci al lui Contra de la revenire. Gheorghe Mulțescu consideră că echipa din Ștefan cel Mare trebuia să joace mai bine:

ADVERTISEMENT

”În primele cinci minute ale meciului, echipa a arătat bine, apoi s-au produs două accidentări care au afectat echipa. Eu cred că dacă Straton era sănatos, echipa nu ar fi primit golul acela”, a încheiat Mulțescu.

Formațiile pe care le-a antrenat Mulțescu în carieră

De-a lungul carierei sale Gigi Mulțescu a antrenat o mulțime de echipe de fotbal. A început cu Dinamo București. Au urmat Dacia Unirea Brăila, România U21, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepsor, Poli AEK, Sportul Studențesc, FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

De asemenea, le-a mai condus de pe bancă pe Universitatea Cluj, Ceahlăul, Taawon, Delta Tulcea, Petrolul Ploiești, Astra Ploiești, Gaz Metan, Al-Ettifaq, FC Voluntari și  CSU Craiova.

ADVERTISEMENT