Mulţescu vrea să le închidă gura fanilor FCSB. ”Mi-au făcut miau-miau”

Filon Stan   
in Fotbal intern
13/04/2018, 18:25
Mulţescu vrea să le închidă gura fanilor FCSB. ”Mi-au făcut miau-miau”

Gigi Mulţescu, noul antrenor al Astrei speră să o bată pe FCSB, luni, şi să le închidă gura fanilor roş-albaştrilor, care l-au ironizat în mai multe rânduri. Fără victorie în play-off după primele 3 meciuri, Astra şi-a schimbat antrenorul iar acesta a obţinut un egal surprinzător la primul meci, 1-1 în deplasare la Cluj! Acest rezultat a dus-o pe FCSB în fruntea clasamentului.

Gigi Mulţescu speră să provoace însă o nouă schimbare de lider! El a răspuns la ironiile steliştilor după ce antrenorul de 66 de ani a pierdut 9 din ultimele 10 meciuri directe cu Steaua: “Mi-au făcut miau-miau, hau-hau, dar am mai bătut Steaua.

Romario Moise vrea şi el s-o bată pe FCSB

Vreau să câştig şi în faţa Stelei. E greu pentru că au jucători buni, Budescu e cel mai periculos” a spus Mulţescu. Şi astralul Romario Moise speră într-un rezultat mare: “Ar fi ceva deosebit să o batem pe FCSB”. Luni are loc duelul dintre Astra şi Steaua în play-off, de la ora 20:45.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. CFR – FCSB în 16-imi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×