Stiri sportive

Cît de RĂU arată Gigi! Mama şi soţia, sfîşiate de durere

UPDATE 15:58. Gigi Becali va mai avea emoţii încă 24 de ore! Completul de judecată a rămas în pronunţare, anunţînd că abia mîine se va face publică sentinţa în cazul finanţatorului...
19.02.2014 | 15:58
Cit de RAU arata Gigi Mama si sotia sfisiate de durere
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:58. Gigi Becali va mai avea emoţii încă 24 de ore! Completul de judecată a rămas în pronunţare, anunţînd că abia mîine se va face publică sentinţa în cazul finanţatorului stelist, conform RTV.net.

UPDATE 12:00. Patronul Stelei a avut un discurs emoţionant în faţa completului de judecată. “Cînd cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, între care şi medicul Ciurea, care este cel mai mare din România, arată că dacă nu se face operaţia este pericol de paralizie, nimeni nu mă poate obliga să fac această intervenţie la un doctor pe care îl vor instituţiile statului“, a spus Becali, conform Mediafax.ro. Afaceristul a mai afirmat că 10-20 de persoane, cu aceeaşi afecţiune, au rămas paralizate după ce s-au operat în ţară, iar el nu este dispus să îşi asume acest risc!

ADVERTISEMENT

becali

 

Sursa foto: Libertatea.ro

UPDATE 10:40. Gigi Becali a fost apărat astăzi, în faţa judecătorilor, de avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii. Acesta a cerut, în numele patronului stelist, eliberarea acestuia pentru a se putea opera în străinătate. Deşi iniţial şi-a dorit ca intervenţia chirurigicală să fie efectuată la Viena, Becali se pare că s-a răzgîndit de vreme ce astăzi a înaintat ca posibilă destinaţie de tratament oraşul german Munchen! În acest moment, judecătorii au rămas în pronunţare!

UPDATE 09:15. Gigi Becali este mai aproape de libertate ca oricînd! În acest moment, el a fost adus în faţa judecătorilor. Dacă aceştia vor decide că starea medicală a patronului Stelei este una care nu suportă detenţia, el ar putea fi eliberat pentru o perioadă de trei luni, timp în care să se poată opera la coloană!

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, aflat de aproape nouă luni în închisoare, ar putea fi eliberat azi pentru o perioadă de trei luni, în vederea efectuării unei operaţii la coloană. Teoretic, chiar dacă pînă acum toate cererile i-au fost respinse, de această dată familia şi latifundiarul din Pipera cred că şansele pentru a ieşi provizoriu din puşcărie sînt foarte mari. Motivul? Patronul Stelei se va prezenta în faţa judecătorilor de la Constanţa cu documente semnate de către medici, în urma analizelor efectuate, care atestă faptul că necesită o intervenţile chirurgicală de urgentă la coloană.

ADVERTISEMENT

Nu le vrea în sala de judecată pe mama şi pe soţia sa

FANATIK.RO a aflat că finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a fost vizitat în cursul dimineţii de marţi la penitenciarul Poarta Albă de omul său de încredere, Ionuţ Luţu. “Mîine am o zi importantă şi nu vreau să fie circ în sala de judecată şi în faţa Tribunalului. Nu vreau ca ziariştii să stea mereu pe urmele mamei şi soţiei mele. Aşa că te rog frumos să le transmiţi că nu vreau să vină la proces. În plus de asta, te rog să îi spui mamei că, dacă e să ne vedem, atunci doar Dumnezeu îi va mai face pe judecători să mă lase liber o perioadă de trei luni”, i-a spus patronul Stelei lui Ionuţ Luţu.

Familie Gigi Becali 2

A văzut meciul cu U Cluj la televizor şi s-a interesat de situaţia echipei

Gigi Becali s-a interesat în timpul vizitei primite de la Luţu la ce oră şi pe ce canal TV este partida Steaua – U Cluj, deoarece nu avea de gînd să piardă această partidă. Totodată, Becali s-a interesat din timp dacă poate să vizioneze acest joc, deşi în ultimul timp el a refuzat să iasă la activităţile din interiorul penitenciarului. Nu în ultimul rînd, patronul clubului din Ghencea a cerut informaţii suplimentare angajaţilor săi şi despre modul în care Lucian Sănmărtean se pregăteşte în Ghencea. ” E fotbalist? Păi nu v-am spus eu că ăsta e jucătorul care ne lipseşte?! De ani buni vreau să îl aduc la Steaua şi sînt sigur că Reghe îl va face bun şi de echipa naţională”, le-a spus oamenilor săi latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

A făcut patru cereri de graţiere, toate i-au fost respinse

Pînă în prezent, în cele nouă luni de cînd de află în închisoare, familia şi Gigi Becali au făcut deja patru cereri de graţiere, pe care Traian Băsescu le-a respins. FANATIK.RO a prezentat în urmă cu cîteva zile faptul că Ioan Becali deja a început să conteste pe la colţuri acţiunile familei vărului său. “Eu, dacă aş fi Gigi, niciodată nu aş cere graţiere de la Traian Băsescu. Se umileşte aiurea şi niciodată nu va fi eliberat. Eu, dacă o să mă duc la puşcărie, chiar dacă o să primesc 15 ani, tot nu o să mă duc după pomană la Băsescu sau la cine o mai fi preşedinte“, le-a spus Giovani apropiaţilor.

Vrea să îl opereze medicul lui Băsescu

Conform surselor FANATIK.RO, dacă va ajunge să se opereze la Viena, în clinica AKH, Gigi Becali ar vrea să intre pe mîinile lui Engelbert Knosp. Acesta este şeful secţiei de Neurochirurgie şi omul care, în 2006, l-a operat şi pe preşedintele Traian Băsescu. Knosp este renumit în întreaga lume, el şi echipa sa de la AKH efectuînd peste 2000 de intervenţii chirurgicale în fiecare an!

Engelbert Knosp

engelbert knosp

Ce spunea Gigi despre libertate cînd a fost arestat

În clipa în care a aflat că va fi închis, Gigi Becali a făcut o declaraţie extrem de sinceră legată de dorinţa sa de a fi liber. Astfel, el spunea la acea oră că ar fi în stare de absolut orice pentru a rămîne lîngă cei dragi. “Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Ce, un act creştinesc ţi-e ruşine să-l ceri? Toate demersurile pe care le pot face, smerenie, orice, le voi face ca să fiu liber pentru familia mea! Nu îmi cad galoanele dacă eu cer graţierea“, a spus Becali atunci.

Loading the player…
ADVERTISEMENT
Tags: