Gigi şi-a băgat soţia în belele! Cum a fost posibil

Problemele par o a doua natură pentru latifundiar. Luminiţa Becali ar putea fi cercetată într-un dosar privind vânzarea unor terenuri....
09.10.2014 | 08:26
Gigi sia bagat sotia in belele Cum a fost posibil
ADVERTISEMENT

Problemele par o a doua natură pentru latifundiar. Luminiţa Becali ar putea fi cercetată într-un dosar privind vânzarea unor terenuri.

Becali şi soţia acestuia ar putea ajunge în faţa procurorilor, la finalul unui proces ce durează de mai bine de şapte ani. Finanţatorul Stelei este acuzat de reprezentanţii unei societăţi comerciale că ar fi vândut un teren ce nu îi aparţinea. Conflictul dintre latifundiar şi Sicomed, actuala Zentiva, a început în 2007 când, pentru prima oară, reprezentanţii companiei au cerut judecătorilor să constante că Gigi Becali şi soţia acestuia “au vândut blana ursului din pădure”. Potrivit documentelor de la dosar, Becali ar fi vândut, în 2002, două hectare şi jumătare în comuna Voluntari. Teren ce ar fi aparţinut Sicomed încă de la începutul anilor ’90, aici găsindu-se mai multe clădiri care aparţin companiei.

ADVERTISEMENT

g

Dosarul se află acum la Curtea de Apel Bucureşti, decizia judecătoriilor fiind aşteptată la începutul lunii viitoare. Dacă instanţa va constata că soţii Becali au acţionat cu rea-credinţă, cei doi ar putea ajunge pe mâna procurorilor.

Cercetaţi de procurorii DNA

Nu este însă singura problemă a soţilor Becali. Procurorii DNA cercetează un alt schimb de terenuri care i-ar fi adus bani grei fostului parlamentar. Anchetatorii au început deja urmărirea penală pe numele lui Teia Sponte, cel care i-a favorizat în acest schimb pe soţii Becali. “În calitate de director general al SCAI Mogoşoaia, societate cu capital majoritar de stat, Teia Sponte a încheiat actele de schimb cu Ministerul Apărării Naţionale, Becali George şi Becali Luminiţa, fără a avea în acest sens aprobarea AGA şi cu încălcarea dispoziţiilor legale”, se arată în rechizitoriul DNA. Decizia luată de Teia Sponte a prejudiciat statul român, pentru că terenurile care au ajuns la Gigi Becali ar fi trebuit retrocedate altor persoane.

ADVERTISEMENT

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!