Fotbal intern

Gigi şi Meme nu l-au mai vrut pe Ogăraru la Steaua

Chiar dacă nu a vrut să declare niciodată oficial, George Ogăraru este dezamăgit de faptul că nu a putut să-şi încheie cariera de jucător în tricoul Stelei. După ce a jucat la Ajax...
20.07.2013 | 11:52
Gigi si Meme nu lau mai vrut pe Ogararu la Steaua

Chiar dacă nu a vrut să declare niciodată oficial, George Ogăraru este dezamăgit de faptul că nu a putut să-şi încheie cariera de jucător în tricoul Stelei. După ce a jucat la Ajax Amsterdam între anii 2006-2009, fostul internaţional a revenit în Ghencea pentru 20 de partide, dar a trebuit să-i părăsească din nou pe roş-albaştrii după ce Gigi Becali s-a supărat pe el. Concret? În momentul în care latifundiarul din Pipera a fost arestat pentru prima dată în primăvara anului 2009, jucătorii echipei din Ghencea au decis să iasă înaintea unui meci de campionat, împotriva Gloriei Bistriţa, cu un banner de susţinere pentru patronul lor. Însă, după ce mai marele Stelei a văzut la televizor că Ogăraru nu a ţinut mîna pe mesajul respectiv, i-a anunţat pe subalternii săi să nu-i mai prelungească acestuia angajamentul cu cel mai titrat club din fotbalul românesc.

Nu are ce să caute la Steaua, are legături cu Peluza Sud

În aceste condiţii, George Ogăraru s-a transferat la FC Sion, în anul 2010, iar în 2012, după ce şi-a încheiat contractul cu eleveţienii, a dorit să revină în Ghencea în momentul în care Gabi Matei s-a accidentat grav. Însă, cel care s-a opus vehement asupra acestui transfer a fost chiar managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica. ”Gigi, Ogăraru nu are ce să caute la Steaua. Ăsta are legături prea mari cu Peluza Sud şi nu e bine să aduci la echipă un astfel de jucător”, i-a spus Meme patronului său.