News

Ce a scos-o ÎN EVIDENŢĂ pe FATA LUI GIGI BECALI la prima probă de BAC! Vezi FOTO!

UPDATE 14:48 / Teodora Becali a susţinut azi proba orală la limba română, prima a examenului de bacalaureat. Fiica cea mare a lui Gigi a venit la liceu încă de la ora 7:30, chiar dacă a...
10.06.2014 | 15:00
Ce a scoso IN EVIDENTA pe FATA LUI GIGI BECALI la prima proba de BAC Vezi FOTO
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:48 / Teodora Becali a susţinut azi proba orală la limba română, prima a examenului de bacalaureat. Fiica cea mare a lui Gigi a venit la liceu încă de la ora 7:30, chiar dacă a susţinut examenul la ora 9:00, şi a ieşit relaxată după ora 10:00, fiind surprinsă, în exclusivitate, de reporterii wowbiz.ro! Teodora a venit îmbrăcată sobru, modest chiar, potrivit pentru o elevă care susţine Bacalaureatul, fiind oarecum în discrepanţă cu majoritatea colegelor, care s-au afişat în ţinute mult mai trendy. Singura excepţie, “de fiţe”, din ţinuta Teodorei a făcut-o geanta de firmă, în valoare de aproximatv 900 de euro! De obicei, fata lui Gigi Becali vine la şcoală cu maşina personală, însă de această dată a venit însoţită de şofer şi a plecat în grabă spre casă după ce a terminat proba. Ciudat este, însă, faptul că a venit, practic, singura, nefiind însoţită de nimeni din familie!

Vezi video:

********************************************************************************************

Gigi Becali va sta în cursul acestei zilei de azi cu sufletul la gură în celula sa de la Poarta Albă. Surse din anturajul său au dezvăluit pentru FANATIK.RO că latifundiarul din Pipera a fost ieri ca un leu în cuşcă, realmente copleşit de emoţii, mai rău ca la un meci al Stelei! Finanţatorul “roş-albaştrilor” nu a mai rezistat şi în cele din urmă a pus mîna pe telefon şi a sunat-o pe Teodora, fiica sa cea mare. Motivul emoţiilor sale!  De ce? Pentru că azi fata cea mare a lui Becali va susţine prima probă la limba română, oralul, la bacalaureat.“Tată, te-am sunat să îţi spun multă baftă. Mîine  (n.r. – azi) vei suţine primul tău mare examen din viaţă. Eu am încredere în tine şi sînt sigur că nu o să mă dezamăgeşti. Sînt convins că ai învăţat şi vei lua o notă mare la bac. Nu uita că eşti fata lui Gigi Becali. Sînt alături de tine şi te iubesc”, i-a spus Becali fiicei sale în momentul în care, conform surselor FANATIK, pe cei doi i-a năpădit plînsul! Teodora Becali a urmat cursurile liceului “I. L. Caragiale” din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Nu admite altceva decît Facultatea de Drept!”

În continuare, surse din anturajul patronului clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO ce intenţii are Gigi Becali în legătură cu viitorul fiicei sale cea mare: “Teodora avea de gînd să plece la sudii la o universitate din Anglia, la fel cum a făcut-o în trecut şi fata lui Giovani Becali, însă Gigi nici în ruptul capului nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu admite altceva decît Facultatea de Drept deoarece vrea neapărat ca Teodora să se facă judecătoare”.

Va merge cu şoferul familiei la examen

Chiar dacă Teodora are permis de conducere, din cauza faptului că la începutul acestui an a produs un accident rutier în urma căruia s-a ales cu dosar penal, Gigi Becali i-a interzis fetei sale să mai conducă o perioadă de timp. În aceste condiţii, fiica patronului Stelei va fi dusă la examen de unul dintre şoferii familiei. “Gigi i-a spus soţiei sale să nu o mai lase pe Teodora să conducă o perioadă pentru că vrea să evite urmăririle paparazzilor la care în mod sigur va fi supusă dacă se va urca din nou la volan”, ne-a spus o sursă din Pipera.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!