Sport

GIGI BECALI. Trădat de fiica lui, patronul Stelei mai are o speranţă! “Are emoţii”

UPDATE 08:40 30.11.2014 / Chiar dacă Gigi Becali încă nu a trecut peste supărarea cauzată de alegerea fetei sale cea mare, Teodora, care a ales să aplice la ASE în locul Facultăţii de Drept,...
30.11.2014 | 08:02
GIGI BECALI Tradat de fiica lui patronul Stelei mai are o speranta Are emotii
ADVERTISEMENT

UPDATE 08:40 30.11.2014 / Chiar dacă Gigi Becali încă nu a trecut peste supărarea cauzată de alegerea fetei sale cea mare, Teodora, care a ales să aplice la ASE în locul Facultăţii de Drept, patronul Stelei aşteaptă cu nerăbdare prima perioadă de sesiune a fiicei sale. Orgolios, latifundiarul din Pipera i-a trasat Teodorei o nouă directivă, să termine examenele cu 10 pe linie! “Machedonii ţin enorm la aceste aspecte. Gigi Becali doreşte ca Teodora să fie lăudată de toate rudele, nu concepe ca fata lui cea mare să încheie sesiunea cu altă medie decît cea de 10. I-a transmis chiar că este dispus să accepte şi să îmbrăţişeze alegerea ei dacă termină cu această medie. Are emoţii mari, mereu o întreabă pe Teodora dacă este pregătită”, au precizat apropiaţii patronului stelist pentru FANATIK.RO.

INCREDIBIL!!! GIGI BECALI TREMURA DE FRICA!!! A RENUNŢAT LA 60 DE MILIOANE DE EURO DIN CAUZA ARESTĂRILOR DIN DOSARUL RETROCEDĂRILOR DE LA ANRP!!! DETALII INCENDIARE AICI

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Relaţia dintre Gigi Becali şi fiica lui cea mare, Teodora, trece printr-un moment de cumpănă! Chiar dacă latifundiarul din Pipera apreciază rezultatele obţinute în perioada liceului de către fata sa, Becali este nemulţumit de facultatea aleasă de Teodora. “Gigi este supărat că nu a fost ascultat”, spun apropiaţi ai lui Gigi Becali.

Gigi Becali, graţiat? Anunţul făcut de Traian Băsescu la TV 

Prima zi de facultate pentru Teodora Becali, care a intrat la ASE, a adus emoţie în familia Becali. În ciuda faptului că reuşita studentei de 19 de ani a fost sărbătorită în sînul familiei, Becali s-a arătat dezamăgit de alegerea fetei sale. “Au avut discuţii puţin mai aprinse în privinţa alegerii, chiar dacă Becali este mîndru de performanţele Teodorei. Este supărat că nu a fost ascultat”, au precizat sursele din anturajul lui Becali pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV! Pasaje şi imagini din cartea lui Gigi BECALI

Gigi-Becali-Teodora-telefon-660x400

Becali dorea Facultatea de Drept

Motivul diferendului dintre patronul Stelei şi Teodora Becali îl reprizintă opţiunea aleasă de tînăra de 19 de ani, care a ales Academia de Studii Economice, în detrimentul Facultatăţii de Drept, acolo unde prefera Gigi să meargă. “Teodora nu i-a luat în calcul opţiunea şi nu i-a ascultat nici argumentele. Dar este alegerea ei şi, chiar dacă este supărat, după un timp o să îi treacă lui Gigi Becali”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

VIDEO. Anunţ din închisoare. Pe cine a VOTAT GIGI BECALI la alegeri 

Nici 50.000 euro nu au avut efect!

După ce a trecut Bacalaureatul cu o notă foarte mare, 8,45, Gigi Becali a decis că trebuie să îşi răsplătească fata cea mare cu o maşină evaluată la 50.000 euro.”Discuţiile au început din momentul în care s-a terminat BAC-ul, însă Becali a tot sperat că o să reuşească să o determine pe Teodora să se ducă la Drept. A încercat să o convingă ba cu un cadou, ba cu un sfat, dar nu a reuşit. Iar asta l-a supărat. Toţi îl ştiu că e o fire mai temperamentală”, au  încheiat apropiaţii patronului stelist.

ADVERTISEMENT

 9, 20 a fost cea mai mare notă primită de Teodora Becali la Biologie în cadrul Bacalaureatului

GIGI BECALI. A SĂRĂCIT rău! Pierderi ŞOC de 250.000.000

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!