ŞOC! Gigi, la SPITAL! “Ar putea ajunge SCHILOD”

UPDATE 17.32: "El a ajuns în situaţia în care a cedat. Lombosciatica de care suferă el e cruntă pe frig. Din cauza stresului poate face chiar şi hepatită. Am discutat despre el şi cu Pompiliu...
09.01.2014 | 17:20
SOC Gigi la SPITAL Ar putea ajunge SCHILOD

UPDATE 17.32“El a ajuns în situaţia în care a cedat. Lombosciatica de care suferă el e cruntă pe frig. Din cauza stresului poate face chiar şi hepatită. Am discutat despre el şi cu Pompiliu Popescu şi mi-a spus că Gigi chiar are probleme mari de tot cu coloana şi nu înţelege de ce nu ia măsurile necesare pentru a-şi rezolva aceste probleme. Eu spun că el ar trebui să intervină şi să-şi rezolve problema, pentru că ar fi păcat să iasă din puşcărie schilod sau, Doamne fereşte!, în scaun cu rotile!”, a declarat Miron Cozma la România TV.

UPDATE 17.24: În urmă cu cîteva momente, Gigi Becali a fost transferat de la penitenciarul de la Valu lui Traian la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, anunţă România TV! “Probabil a cedat!”, a spus Miron Cozma.

UPDATE 14.20: “E adevărat! Gigi Becali nu a fost inclus în lotul care a fost trimis azi la muncă, la Viitorul, poate săptămîna viitoare. În cadrul comisiei există un medic care analizează capacitatea fiecărui deţinut de a munci. Dacă are probleme cu spatele, Gigi o să fie trimis la munci uşoare. Viitorul Constanţa decide pentru ce perioadă are nevoie de deţinuţi. Poate să îi ţină un an, doi sau doar cîteva săptămîni”, au declarat pentru FANATIK surse de la Penitenciarul Poarta Albă.

UPDATE 14.12: FANATIK a avut din nou dreptate! România TV anunţă că Gigi Becali nu este pe lista deţinuţilor care au primit dreptul de a munci la Viitorul Constanţa.

Hagi a vrut să-l salveze pe Becali din închisoare, dar totul s-ar putea termina cu un fiasco! Motivul? Academia fostului mare internaţional a cerut ca patronul Stelei să lucreze la club pe postul de consultant pe probleme de fotbal. Răspunsul Penitenciarului de la Poarta Albă a fost favorabil: Becali poate să muncească, dar numai pe anumite domenii. Şi anume. Potrivit comunicatului emis de Penitenciarul de la Poarta Albă, Gică Hagi va primi un număr de deţinuţi care vor lucra la “întreţinerea terenurilor şi clădirilor” de la academia de la Ovidiu. Mai mult, numele lui Becali nici măcar nu a fost adus în discuţie. Oamenii lui Becali mai pot să primească şi o altă lovitură, deoarece în goana de a-l scoate pe Gigi din închisoare au depus şi o cerere potrivit căreia nu este apt de muncă!

Îl doare spatele şi vrea să fie liber!

Comunicatul emis de la Poarta Albă i-a luat prin surprindere atît pe avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, cît şi pe preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Pavel Peniu. Motivul? Pe data de 30 decembrie, apărătorul latifundiarului din Pipera a depus la Tribunal o cerere pentru întreruperea pedepsei clientului său, pe o perioadă de trei luni, deoarece acesta are mari probleme la spate! Termenul judecării solicitării respective a fost stabilit pentru data de 29 ianuarie. În aceste condiţii este surprinzător pentru toată lumea cum ar putea Gigi Becali să mai lucreze la întreţinerea terenurilor sau a clădirilor în contextul în care a anunţat oficial că nu poate să muncească!

Avocatul spune că Becali poate rata lotul de deţinuţi “liberi”

De actele trimise la Poarta Albă de către Academia Hagi nu s-a ocupat avocatul lui Gigi Becali.

“Eu nu cunosc termenii înţelegerii dintre Poarta Albă şi Academia lui Gică Hagi, deoarece nu m-am ocupat personal de această problemă. Nici nu ştiu cum va lucra Gigi Becali, deoarece nici măcar nu ştiu dacă el va fi în lotul celor care vor presta servicii la întreţinerea terenurilor sau clădirilor ţinînd cont de problemele cu spatele ale dînsului”, ne-a spus Bogdan Vlad.

“Poate lucra la Ovidiu. Avem 3 clădiri şi 9 terenuri”

La rîndul său, Pavel Peniu, preşedintele clubului Viitorul Constanţa, era nedumerit după anunţul oficial de la penitenciar. “Eu nu pot să vă mai dau nici un amănunt, după ce Penitenciarul de la Poarta Albă a dat acel comunicat. Am fost asaltat de o grămadă de televiziuni să vorbesc cum şi în ce condiţii va lucra Gigi Becali. Eu nu am ştiut că el a solicitat întreruperea pedepsei pentru o perioadă de trei luni de zile, din cauza problemelor la spate, că nu mă privea pe mine lucrul respectiv. Pot să vă spun că în interiorul academiei lui Gică Hagi sînt la ora actuală 9 terenuri de antrenament şi două clădiri folosibile plus una în construcţie”, a încheiat Peniu.