Sport

SIGLA Stelei la Armată! Ce A DECIS conducerea echipei

UPDATE 19:10 / Prezent la emisiunea FANATIK SHOW, pe Look Tv, Helmuth Duckadam a vorbit despre conflictul dintre Steaua şi Armată: "Nu este normal ce se întîmplă, dar pe mine nu mă miră nimic...
22.09.2014 | 18:59
SIGLA Stelei la Armata Ce A DECIS conducerea echipei

UPDATE 19:10 / Prezent la emisiunea FANATIK SHOW, pe Look Tv, Helmuth Duckadam a vorbit despre conflictul dintre Steaua şi Armată: Nu este normal ce se întîmplă, dar pe mine nu mă miră nimic deoarece trăim în România. În Rusia sau Bulgaria nu se întîmplă aşa ceva. Eu cred că cei de la Armată vor doar să-l mai scuture pe Gigi de nişte bani şi probabil vom plăti ca să o folosim. La cît a pierdut Gigi în viaţa asta, ce mai contează nişte bani… Vă repet, nu este normal cum se comportă acum generalii. Palmaresul şi sigla nu sînt ale lui Gigi sau ale generalilor, acestea sînt ale fotbaliştilor care au făcut şi fac istorie pentru Steaua. Totuşi, dacă pînă la urmă ne vor lua numele şi sigla, atunci vom găsi noi cum să ne numim, dar eu vă asigur că voi umbla pe stradă pe piept tot cu sigla asta”a spus Duckadam.

––––

Valeriu Argăseală se va întîlni astăzi cu reprezentanţii Armatei, după ce săptămîna trecută OSIM a dat drept de foflosinţă a siglei şi a numelui “Steaua” Clubului Sportiv al Armatei Steaua, deşi ele erau deţinute legal de Clubul de Fotbal Steaua pînă în 2024.

În cursul serii de vineri, Gigi Becali a fost informat că a pierdut dreptul exclusiv asupra siglei şi numelui “Steaua”, după ce generalii de la CSA Steaua au primit şi ei la rîndul lor, de la OSIM, dreptul să le folosească. Imediat Valeriu Argăseală a reacţionat: “Asta e competenţa în România, aşa funcţionează lucrurile în ţara asta. E o tîmpenie! Pe data de 29 ianuarie 2004, FC Steaua Bucureşti a înregistrat cererea de marcă, aceasta fiind aprobată şi valabilă pînă la data de 28 ianuarie 2014. Pe 6 ianuarie 2014, în conformitate cu prevederile legale, Fotbal Club Steaua Bucureşti a solicitat prelungirea valabilităţii mărcii. Aprobarea din partea OSIM a fost publicată în Biroul Oficial de Proprietate Industrială pe data de 28 februarie, iar perioada de valabilitate a mărcii a fost extinsă pînă la data de 29 ianuarie 2024. Iar acum am înţeles că şi celor de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua li s-au aprobat aceleaşi drepturi”.

Presiuni pe Gigi: Armata vrea bani!

Surse din interiorul Clubului Sportiv al Armatei au dezvăluit pentru FANATIK.RO că lucurile s-ar putea rezolva amiabil. Nu însă oricum, ci doar pe bani! “Putem să cădem la înţelegere în orice moment cu Gigi Becali prin intermediul domnului Argăseală, dar şi Gigi Becali trebuie să ne ceară acordul să folosească sigla pe care o are acum echipa de fotbal. Am putea să îl punem fără nici o problemă să ne achite bani din produsele pe care le vinde cu actuala siglă: tricouri, fulare şi altele. Dacă nu doreşte, atunci ne putem chiar duce în Instanţă, dar este mult mai bine să ne înţelegem omeneşte”, ne-a mărtursit sursa respectivă.

FANATIK.RO a aflat că Valeriu Argăseală a luat deja legătura cu George Boroi, comandantulul clubului CSA Steaua, iar cele două tabere au stabilit să se întîlnească astăzi pentru a ajunge la un acord.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: