Gigi vrea să fie LIBER de Sfîntul Gheorghe! “În mod normal, NU ar avea de ce să i se respingă solicitarea”. Ce a decis comisia

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
23/04/2014, 08:11
Gigi vrea să fie LIBER de Sfîntul Gheorghe! “În mod normal, NU ar avea de ce să i se respingă solicitarea”. Ce a decis comisia GALERIE FOTO

UPDATE 08:20. România TV anunţă că solicitarea lui Gigi Becali de a primi o permisie de cinci zile a fost respinsă. În aceste condiţii, patronul Stelei îşi va petrece ziua de nume la închisoare. 

Emoţii mari pentru Gigi Becali, care aşteaptă răspuns la solicitarea sa de a i se acorda, măcar azi, de Sf. Gheorghe, permisia de cinci zile care nici de Sfintele Sărbători de Paşte, nici astă-iarnă, de Crăciun, şi nici într-o altă perioadă din anul aproape împlinit de cînd se află după gratii nu i-a fost acordată, deşi legea îi permite.

“Am cerut din nou punerea sa în libertate, în sensul de a i se acorda acea permisie de cinci zile, mai ales că este un eveniment special, iar legea îi permite, întrucît dînsul este pe regim deschis. Deci, în mod normal, nu ar avea de ce să i se respingă domnului Becali solicitarea”, a declarat, pentru Ziarul Ring, Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali.

poza-avocat-Maria-Vasii

 

 

Închide ×