Gigi nu e interesat de Gaz Metan: “Vreau să ştiu echipa cu CFR”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
30/01/2018, 21:51
Gigi nu e interesat de Gaz Metan: “Vreau să ştiu echipa cu CFR”

Gigi Becali nu este interesat de rezultatul primului meci pe care FCSB îl are de jucat în Liga 1 Betano, cu Gaz Metan, la Mediaş. Patronul “roş-albaştrilor” spune însă că se aşteaptă ca Nicolae Dică să îi comunice cum are de gând să înceapă meciurile de mare importanţă, cu liderul campionatului CFR Cluj şi în şaisprezecimile Europa League, cu Lazio Roma.

“Nu ştiu echipa şi cu cine va începe. Toată e echipa e aptă, toţi sunt întregi. Nu e problemă cine va începe şi nu mă interesează deocamdată. Mă interesează să ştiu echipa cu CFR şi cu italienii. Nu cu Gaz Metan”, a spus Gigi Becali.

Program FCSB în perioada următoare:

Gaz Metan – FCSB, 3 februarie
FCSB – CFR Cluj, 10 februarie
FCSB – Lazio Roma, 15 februarie
Dinamo – FCSB, 17 februarie
Lazio – FCSB, 22 februarie
FCSB – Sepsi, 24 februarie

Toate meciurile vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.