Fotbal intern

Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB! Clubul îl plăteşte în continuare şi îi va face plângere! “E adevărat!”. EXCLUSIV

27.09.2019 | 20:22
Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB Clubul il plateste in continuare si ii va face plangere E adevarat EXCLUSIV

Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB! FANATIK a aflat că fotbalistul polonez sosit în această vară a decis să îşi ia soarta în propriile mâini după ce nu s-a mai contat pe el pentru prima echipă a vicecampioanei şi a părăsit formaţia cu care este sub contract! Roş-albaştrii îl plătesc în continuare şi au de gând să îi facă şi ei plângere pentru rezilierea contractului!


UPDATE, ora 20.44. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a confirmat pentru FANATIK faptul că jucătorul a dispărut de la echipă! “E adevărat! Deși ne-am respectat obligațiile contractuale, absentează. Nu avem nicio informație despre el”, a spus Raducan pentru FANATIK.


Lukasz Gikiewicz a fugit de la FCSB! A dispărut de la antrenament şi e în Croaţia cu soţia!

FCSB surprindea în această vară, prin aducerea lui Lukasz Gikiewicz. Atacantul polonez de 31 de ani fusese transferat din liga secundă din Arabia Saudită, iar echipa sa chiar retrogradase a cea de-a treia divizie a fotbalului din această ţară. Gikiewicz fusese adus la recomandarea lui Florin Motroc, antrenor cu un “background” destul de important în ţările din zona Golfului, iar acesta i-a transmis lui Gigi Becali să-l aducă. Interesant este şi locul unde s-a făcut recomandarea: în vizita pe care patronul FCSB a făcut-o la o mânăstire unde s-a întâlnit şi cu Motroc, aflat şi el în pelerinaj acolo!

Gikiewicz a prins patru meciuri la FCSB (cu Astra, Voluntari şi Iaşi în Casa Pariurilor Liga 1, plus cu Mlada Boleslav în preliminariile Europa League) iar apoi a fost trecut în tribună, începând cu partida cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul pentru a doua competiţie europeană inter-cluburi. Şi, de atunci, aşa s-a întâmplat la fiecare meci cu polonezul, care fusese trecut la echipa a doua între timp. Fotbalistul nici n-a vrut să audă de reziliere, aşa că s-a decis să se antreneze sub comanda unui secund,  Aşa că atacantul s-a decis: înainte de partida dintre FCSB şi CFR Cluj a dispărut pur şi simplu de la echipă, fără să anunţe pe cineva! Nu înainte de a da în judecată clubul, acuzând FCSB că vrea să scape de el în mod abuziv!

Gikiewicz nici măcar nu a făcut vreun mare secret din acest lucru, soţia sa postând pe reţelele de socializare fotografii din Croaţia, acolo unde se află în acest moment! Atacantul este patronul unui hotel pe Coasta Dalmată şi a decis să îşi petreacă acolo timpul pe care ar fi trebuit să îl aloce antrenamentelor la FCSB! Cei de la FCSB îl plătesc în continuare, îi  vor transmite notificări pentru faptul că nu a respectat contractul, iar apoi îi vor face plângere la forurile europene şi mondiale pentru desfacerea înţelegerii cu atacantul polonez.

200 de mii de euro este valoarea pe pe transfermarkt a lui Lukasz Gikiewicz

2 pase de gol a reuşit în patru meciuri jucate polonezul pentru FCSB