Gigi îi dă mărunţiş! Salariul pentru care Gâlcă A SEMNAT!

După ce a cucerit două campionate consecutive cu Steaua, Laurenţiu Reghecampf a decis să părăsească Steaua şi să semneze cu Al Hilal. În locul său, oficialii din Ghencea au căutat să...
14.06.2014 | 10:14
Gigi ii da maruntis Salariul pentru care Galca A SEMNAT

După ce a cucerit două campionate consecutive cu Steaua, Laurenţiu Reghecampf a decis să părăsească Steaua şi să semneze cu Al Hilal. În locul său, oficialii din Ghencea au căutat să aducă un antrenor tînăr, dornic de performanţă, dar care să nu solicite un salariu demn de o grupare care îşi fixează ca obiectiv cîştigarea titlului şi participarea în grupele Ligii Campionilor. Astfel, pe lista Stelei s-au aflat trei tehnicieni: Mihai Teja, Eduard Iordănescu şi Constantin Gâlcă. După o analiză detaliată, Gigi Becali a decis ca înlocuitorul lui Reghecampf să fie ultimul, mai ales că acesta a fost dispus să lucreze pe un salariu de aproape patru euro mai mic faţă de cît avea soţul Anamariei Prodan.

Mărunţis: 10.000 € pe lună!

În momentul în care a pornit tratativele cu Steaua, Gâlcă se afla sub contract cu FRF, unde era selecţionerul reprezentativei “tricolore” U-17. Fără să clipească, fostul internaţional a acceptat pe loc salariu de 10.000 de euro oferit de Gigi Becali. Pasul nu este însă unul important doar din punctul de vedere al carierei pentru Gîlcă. La naţională, tehnicianul avea o remuneraţie lunară de 2.500 de euro, iar faptul că în Ghencea va cîştiga de patru ori mai mult reprezintă un adevărat tun financiar. Totuşi, Gâlcă rămîne codaş la capitolul “caşcaval” dacă îl comparăm cu primul salariu pe care Reghecampf l-a avut cînd a fost instalat antrenor la Steaua.

becali_bani_64829500_30182100

Reghe a primit din start 20.000 

După un sezon de excepţie pe banca tehnică a Concordiei Chiajna, Laurenţiu Reghecampf a fost asaltat cu oferte de la grupări de tradiţie din Liga 1. Mai mult, tehnicianul chiar semnase un precontract cu Rapid, care, însă, a fost rupt în momentul cînd a venit propunerea din partea Stelei. Motiv pentru Reghecampf să-şi negocieze la sînge contractul şi să-l facă pe Gigi Becali să bage adînc mîna în buzunar. Astfel, tehnicianul a pornit încă din prima lună cu un salariu de 20.000 de euro, dublu faţă de cît a primit Gâlcă din partea patronului. Diferenţa a fost, însă, că Reghe venea de pe cai mari şi, spre deosebire de actualul antrenor al Stelei, a putut forţa mîna lui Gigi. De altfel, după ce a cucerit primul titlu, Reghecampf a ajuns să cîştige nu mai puţin de 35.000 de euro pe lună, un salariu colosal pentru Liga 1.

reghecampf-660x400

Primă fabuloasă în contract

Chiar dacă are un salariu mic, Gâlcă se poate îmbogăţi pe banca Stelei. Însă, trebuie să facă performanţă şi să-i calce pe urme lui Reghecampf. Astfel, noul antrenor al roş-albaştrilor poate cîştiga în doi ani două milioane de euro dacă va cuceri campionatul, Cupa României şi va intra în grupele Ligii Campionilor în fiecare sezon. Mai mult, dacă Steaua va cuceri Liga Campionilor, Gâlcă are trecută în contract o primă fabuloasă, de zece milioane de euro. De asemenea, calificarea în grupele celei mai puternice competiţii intercluburi este remunerată cu încă 500.000 de euro.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!